dimecres, 11 de setembre de 2013

Més de 300 persones participen a la XVII Trobada de Puntaires i IV de Frivolité de Móra d'Ebre

En el marc dels actes de la Diada Nacional de Catalunya, més de 300 persones han participat aquest 11 de setembre de 2013 a la XVII Trobada de Puntaires i IV de Frivolité de Móra d'Ebre, organitzada per l'Associació de Dones de la població.


Els participants han arribat d'una trentena de localitats de les Terres de l'Ebre, el Camp de Tarragona, Lleida, Castelló, Terol i Saragossa. L'acte ha tingut lloc al passeig del Pont, a la vora de l'Ebre, i ha constat d'un esmorzar de germanor, una demostració de treballs de puntaires i frivolité, i d'un sorteig amb diferents premis per als participants.

Aquesta és una de les activitats més tradicionals de la Diada a Móra d'Ebre, que enguany ha coincidit amb el desplegament de dos senyeres gegants i una estelada de grans dimensions per part de membres de l'Agrupació Excursionista La Picossa al pont d'arcades.

La trobada ha coincidit també amb el pas de la Cursa per la Llibertat, provinent del Segrià, per la població, un acte organitzat per les assemblees nacionals catalanes (ANC) de Móra d'Ebre i el Segrià.

Cap comentari:

Publica un comentari

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014