diumenge, 16 de setembre de 2018

Nova edició de la Fira de Brocanters de Móra la Nova

Móra la Nova ha celebrat avui una nova edició de la Fira de Brocantes al pavelló firal U d'Octubre. Es tracta d'un  certamen d'antiquaris que té lloc enguany per dotzena vegada consecutiva, organitzat per l'Ajuntament de la localitat. En esta ocasió han participat  35 expositors procedents  de València, Barcelona, Tarragona, la Franja de Ponent aragonesa i les Terres de l'Ebre, segons ha explicat Bruno Gironès, responsable tècnic del certamen.

A les dotze del migdia s'ha celebrat la subhasta de lots d'antiguitats, una activitat que va ser creada perquè els veïns de la població portessin al certamen les seues antiguitats i les oferissin en subhasta. Segons ha explicat Josep Martínez, secretari del Gremi de Filatèlia i Numismàtica de Catalunya, la subhasta actualment consta dels lots que presenten els expositors que assistixen a la fira, ja que el personal local no aporta lots suficients per a cobrir la subhasta.

L'activitat forma part del calendari anual dels brocanters de Catalunya, per la qual cosa és una fira que forma part del circuit habitual dels antiquaris. S'ofereixen principalment articles militars, de decoració, segells, monedes, discos de vinil, i llibres i documentació antiga.

La regidora de Fires de Móra la Nova, Míriam Vinaixa, ha explicat que el certamen aplega anualment un miler de visitats, que és una fira totalment consolidada i que preveu pocs canvis en la seua estructura de cara a l'any vinent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014