divendres, 21 de setembre de 2018

Móra d’Ebre atorga els premis a l’excel·lència acadèmica Javier Bardají

L'Ajuntament de Móra d'Ebre ha celebrat avui l'acte de lliurament dels Premis Javier Bardají per a premiar l'esforç dels alumnes locals que obtenen les millors qualificacions acadèmiques al final dels cicles educatius de primària, secundària obligatòria i batxillerat als centres educatius de la població: els col·legis Lluís Viñas i Santa Teresa, i l'institut Julio Antonio.

Els guardonats de l'edició d'enguany en ensenyament primari han sigut Aina Juan Vázquez, Irene Carmona Coronado i Adam El Bouhali, del Col·legi Lluís Viñas. També han rebut el guardó Júlia Benavent Pellicer, Mariona Sabaté Beltran i Laura Hernández Cabré, del Col·legi Santa Teresa.

En secundària obligatòria els guardons han anat a parar a Mònica Alonso Aviñó, Paula Biarnés Lluís i Arnau Roca Grangé, del Col·legi Santa Teresa, i a Joan Descarrega Cardona, Ivet Montaña Pérez i Ester Camafort Soler, de l'Institut Julio Antonio.

Els guardonats de batxillerat han sigut per a Ariadna Grifoll Latorre, Genís Martínez Cuentra i Mar Borràs Farnós, tots tres de l'Institut Julio Antonio.

L'acte ha comptat amb la presència de Carme Costa, vídua del Dr. Javier Bardají, qui fou durant anys cap de Radiologia de l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre. L'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Piñol, i el regidor d'Ensenyament, Raúl Oliván, han sigut els encarregats de tancar l'acte amb sengles discursos en què han lloat l'esforç dels alumnes guardonats i el treball dels professors i de les famílies en la formació del jovent local i, en especial, dels alumnes avui premiats.

Els premis Javier Bardají reten homenatge al doctor Javier Bardají Garrido (Barcelona, 1955 – Móra d'Ebre, 2009), eminent radiòleg de l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre, persona que va destacar per estar molt implicada en la millora dels serveis del centre sanitari i en l'atenció als usuaris del centre sanitari riberenc. Va efectuar la seua carrera en diferents centres de salut de les Terres de l'Ebre a Tortosa, Jesús, Amposta i Móra d'Ebre. Va rebre en vida  diversos guardons, entre els quals  la medalla al treball President Macià, atorgada per la Generalitat, o la medalla i placa Josep Trueta al mèrit sanitari.

L'acte ha estat presentat per Adriana Monclús i amenitzat pel jove trio musical format per Ariadna Bible, Aitor Tinolo i Joan Villaécija.

Cap comentari:

Publica un comentari

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014