dilluns, 24 de setembre de 2018

Cinta Agné tornarà a encapçalar la llista d'Esquerra Republicana a l’alcaldia de Móra d'Ebre

La Secció Local d'Esquerra Republicana de Móra d'Ebre va escollir, el passat divendres 21 de setembre a Cinta Agné com a candidata a l'alcaldia de Móra d'Ebre per a les eleccions  municipals que tindran lloc el maig de l'any 2019. Agné, que va encapçalar per primera vegada la llista republicana a les eleccions de 2015, és l'actual portaveu del grup municipal, integrat per dues regidores i un regidor.

Un cop l'Assemblea de militants va ratificar l'única candidatura que es va presentar a l'elecció, l'alcaldable els va voler mostrar el seu agraïment i confiança, a la vegada que els va fer una crida a: "treballar per aconseguir uns grans resultats perquè només si Esquerra és forta podrem tenir una Móra d'Ebre forta i republicana". Va manifestar la candidata.

Agné que va valorar de manera positiva l'experiència aconseguida durant aquesta legislatura d'oposició al govern municipal de majoria absoluta de CiU i PP; va expressar la voluntat de "continuar treballant al costat de la gent del meu poble, escoltant-la, recolzant-la, ajudant-la i solucionant-li, en la mesura del possible, els problemes que té, i per fer-ho possible necessitem tenir encara més força".

Per acabar l'alcaldable republicana va demanar a la militància, 'sumar i configurar entre tots una bona candidatura, sense renunciar a res ni a ningú, perquè només així podrem multiplicar els nostres resultats'.

Cap comentari:

Publica un comentari

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014