dissabte, 14 de juliol de 2018

Ebrefolk 2018 homenatja el cantador de jota ebrenca Juanito Aragonés

El 13 de juliol de 2018 va tindre lloc una nova edició de la Vetlada d'Enversadors d'Ebrefolk al castell de Móra d'Ebre. Esta tradicional trobada del cant popular improvisat  va homenatjar el cantador de jota ebrenca roquetenc Juanito Aragonés. En esta ocasió l'acte musical va comptar amb la presència i les interpretacions de poetes improvisadors catalans, valencians, balears, murcians i gallecs.

L'acte ha esdevingut una cita obligada del campus d'estiu de música i ball tradicional Ebrefolk, que enguany se celebra per sexta vegada Móra d'Ebre i  per primer cop a la Jana (País Valencià).Els actes es van iniciar dijous 12 juliol i es tancaran avui, dia 14, amb un bureo a la plaça de Dalt, a partir de les 22.00 h, amb sopar de pa i porta a les 20.30 h.

Ebrefolk 2018, Campus de Música i Ball Populars de les Terres de l'Ebre, Matarranya i Nord valencià és el títol d'una iniciativa de l'associació Espai de So que pretén difondre el patrimoni etnomusical de les terres banyades per l'Ebre i els seus afluents –un espai compartit per Aragó, Catalunya i el País Valencià– per mitjà de tallers, xarrades, actuacions musicals i exposicions al llarg de tres o quatre dies del mes de juliol a Móra d'Ebre (Ribera d'Ebre).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014