divendres, 13 de juliol de 2018

Bibliopiscina a Móra d'Ebre

L'Ajuntament de Móra d'Ebre i la Biblioteca Comarcal de Móra d'Ebre impulsen l'activitat de la Bibliopiscina, us servei que posarà a l'abast dels banyistes part dels fons de llibres i contes infantils de la Biblioteca Comarcal. La Bibliopiscina de Móra d'Ebre funcionarà del 16 al 27 de juliol, d'11.00 h a 14.00 h, de dilluns a divendres.

Cada estiu les biblioteques públiques ofereixen als seus usuaris la possibilitat d'apropar-los els seus fons a diversos emplaçaments fora de l'edifici de la biblioteca. Hi ha diferents formes de dur-ho a terme, però les més conegudes són les bibliopiscines i les biblioplatges.

Enguany el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura i l'Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC) reforçaran les col·leccions de revistes de les biblioteques públiques que oferiran activitats de lectura a l'aire lliure amb els dotze títols de revistes: Cavall Fort, Cuina, Descobrir, El Tatano, Enderrock, Esguard paper, Fosbury, Reporter Doc, Sàpiens, Namaka, Piu Piu i Petit Sapiens i posarà en marxa el concurs #biblioestiurevistes, per al foment de la lectura i de les revistes en català. La persona que aconsegueixi més "m'agrada" amb la foto que publiqui a les xarxes socials Twitter, Facebook o Instagram, llegint una revista en català i amb l'etiqueta #biblioestiurevistes serà el guanyador/a d'una tauleta i una subscripció anual a l'iQuiosc, el portal de revistes en català de l'APPEC.

A les Terres de l'Ebre, un total de 9 poblacions acolliran serveis de biblioteques d'estiu: Amposta, Ginestar, Masdenverge, Móra d'Ebre, Móra la Nova, El Perelló, Santa Bàrbara, Tortosa i Ulldecona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014