dimecres, 11 de gener de 2017

Nova convocatòria per obtenir el títol bàsic i mitjà d'acTIC per acreditar competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació


Els riberencs tenen una nova oportunitat, amb l'inici del 2017, d'aconseguir l'acreditació oficial de competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació. Així, el Telecentre del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, seu oficial d'aquesta titulació, organitza dos cursos de formació de preparació de la prova tant del nivell bàsic com del mitjà, perquè els veïns de la comarca no s'hagin de desplaçar forra del territori per obtenir-lo.

Les classes començaran dilluns 30 de gener i finalitzaran dilluns 6 de març, per tots dos nivells. El preu dels curs de preparació del nivell bàsic és de 64 euros, mentre que en el cas del mitjà és de 68 euros.

Per a més informació sobre horaris, tipologia de les classes, nivells, etc., contacteu amb el Telecentre ja sigui físicament, al Carrer Sant Valentí número 31 de Móra d'Ebre, per correu electrònic a telecentre@riberaebre.org o bé per telèfon, al 977 401 851 (marcar l'opció 2).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014