diumenge, 3 de juliol de 2016

Resultats de les tripulacions del Club Nàutic de Móra d'Ebre a la segona regata de la Lliga Catalana de Llagut

La XIV Lliga Catalana de Llagut ha celebrat avui a Torredembarra (Tarragonès) la segona regata de la temporada 2016. El Club Nàutic de Móra d'Ebre ha participat amb tres tripulacions a bord el llagut 'L'Almogàver', de les categories veterà femení i cadet masculí i femení. 

Les veteranes han debutat avui a la lliga, ja que en l'anterior regata, celebrada a la platja de Santa Cristina de Lloret de Mar, aquesta tripulació no va participar. Les veteranes morenques han finalitzat en onzena posició tant en la regata cronometrada com a la final, amb uns registres de 6.47,52 i 08.52,76, respectivament.

El cadet masculí ha finalitzat la seua participació en segona posició, amb un registre de 02.50,31 a la final A, per darrere del Club de Rem Pescadors i davant del Club Nàutic de Flix i dels Vogadors de Cambrils. A la sèrie cronometrada (classificatòria), els morencs han acabat en tercera posició amb un registre de 02.53,12, rere el Club de Rem Pescadors i el Club Nàutic de Flix, i davant dels Vogadors de Cambrils i la tripulació del Club de Rem Badalona.

La participació del cadet femení s'ha tancat amb una tercera posició en la final A, amb un registre de 03.14,24. La final se l'ha adjudicada el Club de Rem Badalona, seguit del Club de Rem Santa Cristina. Rere les morenques s'ha classificat la tripulació del Club Nàutic de Flix. A la crono, les cadetes morenques han entrat quartes, amb un temps de 03.11,88.

La pròxima regata de la Lliga Catalana de Llagut tindrà lloc el 17 de juliol a Arenys de Mar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014