dissabte, 2 de juliol de 2016

Entren en servei les piscines municipals d'estiu de Móra d'Ebre

L'1 de juliol van entrar en servei les piscines municipals d'estiu de Móra d'Ebre, una nova instal·lació pública contruïda en un temps rècord de poc més de quatre mesos.


La piscina ha entrat en servei una setmana després de la data habitual d'inici de la temporada de bany a Móra d'Ebre, el 24 de juny, a causa dels acabats d'unes obres que han significat la renovació total d'aquesta instal·lació.

Els treballs han consistit en l'enderroc de les piscines anteriors, la renovació total de les instal·lacions, l'enjardinament i la dotació dels elements de mobiliari i urbanització. Amb aquesta inversió de 511.000 euros, la capital de la Ribera d'Ebre disposa en l'actualitat d'unes instal·lacions de piscina municipal descoberta de primera magnitud, totalment adaptades a la normativa i amb un alt nivell de qualitat.

Les piscines estan situades al poliesportiu municipal, en el mateix indret que l'antiga instal·lació. S'han dotat d'un nou i atractiu disseny, amb una estructura de tres vasos en continu desbordants, que evoca la llera del riu Ebre.

L'Institut Català del Sòl (INCASOL) ha sigut l'organisme encarregat d'executar el projecte i de dirigir l'obra per encàrrec de l'Ajuntament de Móra d'Ebre.

La inauguració oficial de la nova piscina d'estiu es realitzarà el dia 16 de juliol amb la presència del president de la Generalitat, Carles Puigdemont.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014