dijous, 7 d’abril de 2016

El secretari general de l'Esport visita Móra d'Ebre

El secretari general de l'Esport de la Generalitat, Gerard M. Figueras, ha visitat avui Móra d'Ebre, per tal de conèixer la realitat dels equipaments locals i de les entitats esportives de la població. Figueras ha sigut rebut a la Casa de la Vila per l'alcalde, Joan Piñol; la regidora d'Esports, Maria Rodríguez, i altres regidors del consistori. Primerament, ha signat al llibre d'honor de l'Ajuntament i després s'ha traslladat al complex esportiu municipal, on les autoritats han efectuat una visita a les les intal·lacions més destacades del complex esportiu.

L'alcalde ha aprofitat l'avinentesa per demanar al secretari general un ajut de la Generalitat per a tirar endavant el projecte d'arranjament de la teulada del pavelló esportiu, cosa que Gerard M. Figueras ha rebut positivament i s'ha compromès a estudiar la proposta i la manera d'oferir una solució al problema.

A banda del pavelló, el secretari general de l'Esport ha visitat les instal·lacions de la piscina coberta i les obres que actualment s'estan portant a terme a les piscines descobertes. També ha fet una estada a les pistes de pàdel, on ha sigut rebut pel seu president, Jordi Vidal.

Cap comentari:

Publica un comentari

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014