dimecres, 23 de març de 2016

Móra d'Ebre celebra el Dia Mundial de la Poesia amb l'escriptor Miquel Esteve

Móra d'Ebre ha celebrat avui el Dia Mundial de la Poesia amb un acte que ha tingut lloc a la Biblioteca Comarcal anomenat "Del Parnàs al voral del riu", a càrrec de l'escriptor moranovenc Miquel Esteve. Esteve, tot i que és novel·lista, ha assegurat que és un lector habitual de poesia, un gènere pel qual sent una gran admiració.

En el decurs de la seua intervenció, l'escriptor ha desgranat els diferents registres de la poesia i ho ha fet recitant versos i poemes d'autors consagrats: Federico García Lorca, Salvador Espriu, Miguel Hernández, Miquel Martí i Pol, Rimbaud, Gerard Vergés, el Duque de Ribas, Frederic Soler, Albert Guiu, Pablo Neruda, Gonzalo de Berceo i Ramon Llull.

L'escriptor moranovenc ha tancat la seua intervenció amb la recitació d'un poema escrit per ell mateix. L'acte, que s'havia de celebrar el dia 21 però va ser ajornat a causa del dol oficial en record de les víctimes de l'accident de Freginals, ha sigut presentat per la bibliotecària Maria Josep Clua i ha comptat amb la presència d'una quarantena de persones. 

"Del Parnàs al voral del riu" ha format part de les activitats organitzades per la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) per commemorar el Dia Mundial de la Poesia, i ha comptat el suport dels Serveis Territorials del Departament de Cultura a les Terres de l'Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014