dimecres, 23 de març de 2016

El PSC de Móra d'Ebre demana més transparència a la borsa de treball municipal

El PSC de Móra d'Ebre ha fet públic aquest comunicat en què demana més transparència a la borsa de treball municipal:

Arrel de la lectura de les actes de les Juntes de Govern Local, ens vam adonar que s'han fet diverses contractacions de personal de substitucions per diversos motius, vacances, per exposicions, visites al castell,... tenint sempre un caràcter d'urgència i sense que s'hagin ofertat aquests contractes a la web municipal o publicitat per altres vies, donant la oportunitat a què qualsevol persona es pugui presentar a l'oferta de treball.

Nosaltres entenem que hi ha contractacions que si que son urgents, però d'altres son previsibles o bé s'han demanat amb prou antelació com per poder cobrir l'esmentada absència (vacances, permisos,...).

Una eina que l'Ajuntament té a disposició dels ciutadans és la borsa de treball que està a la web municipal, però les ofertes que es publiquen son totes d'empreses privades (qualsevol convilatà ho pot comprovar registrant-se).

I per això, vam entrar una sol·licitud el passat 11 de desembre de 2015, referent a aquest tema, on exposàvem unes propostes per a una major transparència per a futures contractacions. Com ara, barems de puntuació, perquè els inscrits sabessin el lloc que ocupen i que es fes pública la relació de les persones incloses dins a la borsa ordenades per categories laborals (perquè els inscrits poguessin saber en quina posició estan situats).

També vam demanar que intentessin fer les mínimes contractacions amb caràcter d'urgència, tot i que sent legals, donen sensació de contractació a dit.

No ho hem fet públic abans, esperant resposta i que es tinguessin en compte les nostres aportacions. Cosa que a data d'avui no tenim cap contesta.

Cap comentari:

Publica un comentari

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014