dimecres, 16 de març de 2016

Concursos Primavera Cultural 2016 a Móra d'Ebre

Amb motiu del 19è aniversari de la Biblioteca Comarcal de Móra d'Ebre i amb ocasió de la Primavera Cultural de Móra d'Ebre, la Biblioteca Comarcal organitza dos concursos: el 10è Premi de poesia i el 19è Concurs de Punts de Llibre.

La Primavera Cultural 2016 està dedicada al castell de Móra d'Ebre i a la Baronia d'Entença, per aquesta raó el tema principal dels treballs presentats, a ambdós concursos, haurà de ser aquesta temàtica.

El premi de poesia està dividit en tres categories: Infantil (fins 12 anys), Juvenil ( de 13 a 17 anys) i Adult (a partir dels 18 anys). Els premis són de 20€, 50€ i 80€ respectivament, a més d'un trofeu, un diploma i la publicació al Programa de Festes del municipi.

Quant al concurs de punts de llibre, s'estructura en 3 categories: Infantil (fins 12 anys), Juvenil ( de 13 a 17 anys) i Adult (a partir dels 18 anys). Els premis són de 20€, 35€ i 45€ respectivament, també llibres, un diploma i la publicació al Programa de Festes del municipi.

El lliurament del premis tindrà lloc el dia de Sant Jordi, conjuntament amb la resta de guardons que s'atorguen durant de la Primavera Cultural.

Cap comentari:

Publica un comentari

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014