dijous, 18 de febrer de 2016

Una conferència sobre motivació i superació personal omple el teatre de La Llanterna

Avui ha tingut lloc al Teatre Municipal La Llanterna, de Móra d'Ebre, la xerrada "Futur a les teves mans", a càrrec de Joan Pahisa, en el marc d'un acte, organitzat per l'assessoria Jurisa i l'Ajuntament de la població. L'acte ha esdevingut un veritable esdeveniment social, ja que ha aconseguit emplenar totalment el teatre municipal morenc (350 butaques) d'un públic vingut de diverses localitats e la comarca.

Pahisa, qui s'autodefinix com a "orador, esportista, escriptor i unes quantes coses més",  ha explicat als assistents a la conferència la seua història de superació personal, ja que tot i tindre una disminució física important ha aconseguit ser un esportista d'alt nivell en tennis de taula, escriptor i conferenciant, entre d'altres. 

Quant al crrículum de Joan Pahisa cal destacar que va estudiar Enginyeria Informàtica a la Universitat Politècnica de Catalunya, però abans havia començat Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Després va cursar un màster Erasmus Mundus (a França i a Portugal) de processament del llenguatge i actualment està fent un doctorat a la UAB. També fa recerca en el camp de la Comunicació Augmentativa i Alternativa per a millorar la comunicació basada en pictogrames de persones que tenen molt afectada la parla.

Pahisa té només 98 centímetres d'alçada a causa d'una displàsia espondiloepifisària congènita. Relacionat amb la seua baixa estatura, tot just a principis de 2015 va ser el promotor de la creació de Sports PTB, una associació que vol fomentar l'esport entre les persones de talla baixa. També, des de 2014, és assessor de la Federació Espanyola d'Esports per a Discapacitats Físics en tot el que fa referència a l'esport per la gent de talla baixa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014