dijous, 18 de febrer de 2016

Tret de sortida a les obres de remodelació de les piscines municipals descobertes de Móra d'Ebre

Avui ha tingut lloc a l'Ajuntament de Móra d'Ebre la signatura de l'acta de replanteig de l'obra de remodelació de les piscines municipals descobertes de la localitat, amb la qual cosa es dóna oficialment inici als treballs.

L'obra compta amb un pressupost de 511.164,50 euros IVA inclòs i inclou tres fases d'execució. La primera fase consta del desmuntatge i l'enderroc de les actuals instal·lacions, la construcció de nous vasos i la remodelació del vas principal adequats a les normatives actuals aplicables en aquesta mena d'instal·lacions. Les piscines es contruïran seguint el sistema de desbordament.

La superfície de la làmina d'aigua serà de 483,18 metres quadrats, la zona de platja i estança disposarà de 412,11 metres quadrats i la sala de màquines constarà de 108 metres quadrats. A més, es dotarà la instal·lació de sistemes de sanejament i depuració.

La segona fase de l'obra consistirà en l'adequació de l'edifici dels vestidors amb el reforç de l'estructura, la redistribució dels espais, els acabats i les instal·lacions d'acord amb la normativa vigent, 

Finalment, la tercera fase de l'obra s'ocuparà de l'enjardinament i la dotació de mobiliari exterior a la zona.


Cap comentari:

Publica un comentari

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014