dimarts, 16 de febrer de 2016

Programació d'hivern 2016 de La Llanterna teatre municipal de Móra d'Ebre


18 de febrer, a les 19.30 h, xerrada El futur a les teves mans, a càrrec de Joan Pahisa, sobre la persecució dels somnis, fer front a les nostres pors, gestió d'emocions negatives, la importància de la imaginació, comunicació amb les persones que ens envolten i RSC: trencar prejudicis i acceptació de la diversitat.  

Organització: JURISA i Ajuntament de Móra d'Ebre.

20 de febrer, 22.30 h, concert Arroz con Mango, a càrrec de ZaideCuba, un músic cubà que ha fet una capbussada a la discografia catalana per revisar  clàssics com "Al vent", "Boig per tu" o "Paraules d'amor", adaptats a ritmes com el danzón, el bolero, el  txa-txa-txà o el mambo. Us imagineu els grans èxits de la cançó i el pop català versionats amb ritmes cubans?

Preu de l'entrada 7 euros (5 euros, anticipada a l'Ajuntament en horari d'oficina)

Organització: La Llanterna Teatre Municipal.


27 de febrer, torneig de Warhammer 40K, a les 9.30 h - inscripcions / de 10 a 12 h. Primera partida, de 12.15 a 14.15 h, segona partida, de 14.15 a 15.30 h. Pausa per dinar de 15.30 h,  a 17.30 h tercera partida , i a les 17.45 h lliurament de premis i sorteig.

Organitza: Associació "Baronia d'Entença". Patrocina: Casa la Carreres


27 de febrer, 12a Mostra de Teatre Amateur de Móra d'Ebre: "La importància de ser Frank", d'Oscar Wilde. La trama es desenvolupa al voltant del personatge protagonista Jack, que inventa un germà fictici "Frank" per poder anar a divertir-se a la ciutat quan vol fugir del la seva vida tranquil·la i respectable al camp, on exerceix com a tutor de la seva bella cosina Cecily. "Frank", esdevé a la metròpoli, un jove dissolut i extravagant.

A càrrec del Grup Flexus Teatre de Flix.

Preu de l'entrada: 5 euros

Organització: Grup Teatral Móra d'Ebre i La Llanterna Teatre Municipal. Amb el suport de l'Ajuntament de Móra d'Ebre.


5 de març, 12a Mostra de Teatre Amateur de Móra d'Ebre, "La Passió d'Ulldecona", preestrena  en català a Móra d'Ebre. Presentem un espectacle de la vida i obra de Jesús, ple de dinamisme teatral, on la seqüenciació de les escenes, farà que l'espectador estigui immers en una història plena de tendresa, desesperació, emoció, tensió, alegria..., que no deixarà ningú indiferent.

A càrrec del Grup Escènic de la Passió d'Ulldecona.

Preu de l'entrada: 12 euros (10 euros anticipada a l'Ajuntament en horari d'oficina)

Organització: Grup Teatral Móra d'Ebre i La Llanterna Teatre Municipal. Amb el suport de l'Ajuntament de Móra d'Ebre.


11 de març, sopar de sensibilització contra la fam de Mans Unides. En acabar, hi haurà un bingo amb molts regals. Per comprar els tiquets us podeu adreçar a mossèn Soriano o als responsables de Mans Unides.

Donatiu: 10 euros

Organització: Mans Unides.12 de març, 12a Mostra de Teatre Amateur de Móra d'Ebre, "Quatre dones i el sol", de Jordi-Pere Cerdà.  La trama d'aquesta obra, se situa en un poble del Pirineu durant la Segona Guerra Mundial, en un context en què els herois solen ser masculins, Jordi-Pere Cerdà hi situa quatre dones, dues grans, la mare i la cunyada, i dues joves, la filla i la nora. En absència d'homes l'aparició d'un mosso per fer feines de pagès desferma les passions de les joves, i permet recordar històries que van passar a les grans.

A càrrec del Grup Lo Teló de La Palma d'Ebre.

Preu de l'entrada: 5 euros

Organització: Grup Teatral Móra d'Ebre i La Llanterna Teatre Municipal. Amb el suport de l'Ajuntament de Móra d'Ebre.


19 de març, 12a Mostra de Teatre Amateur de Móra d'Ebre, "23 centímetres", de Carlos Alberola.  En un món que es regeix cada vegada més per les regles del mercat, on impera un individualisme ferotge, i on la desfeta de les ideologies ha donat pas a la persecució de l'èxit fàcil i ràpid, aquell que la té més grossa (la cara dura, la fortuna... o el que vulgueu) és el que triomfa. Però el triomf, segons diuen, té moltes cares i no totes són agradables.

A càrrec del Grup Teatral de Móra d'Ebre.

Preu de l'entrada: 5 euros

Organització: Grup Teatral Móra d'Ebre i La Llanterna Teatre Municipal. Amb el suport de l'Ajuntament de Móra d'Ebre.31 de març, XIII Cicle de Teatre a l'Escola a Móra d'Ebre. Entrada reservada per als alumnes dels col·legis de la Ribera d'Ebre.

Organització: Centre de Recursos Pedagògics de la Ribera d'Ebre i Imaginautes, amb el suport de La Llanterna Teatre Municipal.

INFORMACIÓ:

L'obertura de taquilla es farà una hora abans de l'acte, i l'accés a la sala, mitja hora abans.

La venda anticipada d'entrades, serà a l'Ajuntament en horari d'oficina (de 9 a 14 h).

Només es poden consumir aliments o begudes al vestíbul. 

No es permet fer fotografies ni enregistraments dels espectacles sense l'autorització de l'artista corresponent.

Abans de començar l'acte, cal desconnectar el telèfon mòbil i els elements sonors.

Si voleu rebre informació de la programació, envieu la vostra adreça electrònica a: lallanternateatre@gmail.com o consulteu el 

web de l'Ajuntament:  www.moradebre.cat.


ORGANITZACIÓ GENERAL: 

La Llanterna Teatre Municipal

Ajuntament de Móra d'Ebre


AMB EL SUPORT DE:

URV - Antena del coneixement de Móra d'Ebre

Diputació de Tarragona

Generalitat de Catalunya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014