dimarts, 5 de gener de 2016

Sis carrosses i 300 quilos de caramels a la cavalcada dels Reis d'Orient de Móra d'Ebre

Centenars de veïns de Móra d'Ebre han rebut avui, dia 5 de gener, Ses Majestats els Reis Mags d'Orient. Melcior, Gaspar i Baltasar, acompanyats del seu seguici, han arribat a la població per l'avinguda de les Comarques Catalanes a través del pont d'Arcades, tal com ho van fer l'any passat amb motiu de la inauguració de l'enllumenat ornamental del pont.

La cavalcada ha comptat enguany amb sis carrosses (les tres dels reis, la de l'herald, la de la la Unió de Botiguers carrregada amb els regals i una de nova amb un arbre de Nadal il·luminat). Les carrosses de Melcior, Gaspar i Baltasar estaven decorades amb castells i fortaleses de contes infantils. Durant el recorregut, els Reis i els seus ajudants han repartit més de 300 quilograms de caramels. 

La cavalcada també ha comptat amb la participació de desenes de patges i de dos bandes de música i un grup de tabalers, que han acompanyat Ses Majestats durant el recorregut habitual que ha passat pels carrers d'Antoni Asens, del Doctor Peris, de Bonaire, de les Comarques Catalanes, d'Antoni Asens altre cop, de la Barca i la plaça de Baix. Un cop arribat el seguici a l'Ajuntament, s'ha fet l'acte de benvinguda, l'adoració al pessebre vivent,  el lliurament de les claus de la vila per part de l'alcalde i els parlaments.

Finalment, els infants que ho han desitjat han pogut saludar els Reis a les escales de l'església, fer-se una foto amb ells i rebre un petit obsequi. Com a novetat, enguany els infants han pogut triar el rei que volien saludar. Durant tota la nit, Melcior, Gaspar i Baltasar portaran els regals i els obsequis a domicili.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014