dimecres, 13 de gener de 2016

Móra d'Ebre celebra la ruta Tapaporca 2016 del 14 al 31 de gener

Móra d'Ebre celebra del dijous 14 al diumenge 31 de gener la tercera edició de la Ruta Tapa Porca 2016. Es tracta d'una ruta de tapes elaborades amb ingredients provinents del porc, que s'inaugurarà en el marc de la Festa Major d'Hivern, dedicada a Sant Antonio.

Els establiments del municipi participants són els següents: Restaurant Reina, La Beerreria, Bar La Creu, Piscolabis, Hostal Gastronòmic La Creu, Cafè Comarques, Bar Avenida, Bar l'Ebre, Sota de Copes, Bar Turú, Llamineries, Cafè Noisette, Liberty, Pizzeria Carusso's, La Casa del Castell i 7 de Ribera.

Totes les tapes de la ruta se serviran acompanyades d'una canya de cervesa, una copa de vi o una aigua mineral, al preu de tres euros. Alguns dels tastets que es podran degustar són les favetes amb sobrassada de Mallorca, el pa d'àngel de remenat de botifarra de perol, els xoricets a la cervesa o la pasta fullada d'albergínia.

Els consumidors, per cada tapa rebran un adhesiu amb el nom de l'establiment, que s'haurà d'enganxar en una butlleta que donarà dret a participar en un sorteig de cap de setmana per a dos persones al Restaurant Hotel Nou Moderno de Vilalba dels Arcs, amb sopar i esmorzar inclosos, gentilesa dels establiments participants a la ruta. Les butlletes es podran dipositar en una urna instal·lada als baixos de l'Ajuntament fins a l'1 de febrer.

Cap comentari:

Publica un comentari

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014