divendres, 15 de gener de 2016

Exposició de fotografies d'Àngel Mola a La Llanterna de Móra d'Ebre

Avui ha tingut lloc a La Llanterna Teatre de Móra d'Ebre la inauguració de l'exposició de fotografies d'Àngel Mola Navarro "Vivències i records", cedida per Santi Alfonso. L'exposició restarà oberta durant la Festa Major d'Hivern, fins al dia 18 de gener.

La mostra presenta un total de 55 fotografies fetes pel veterà Àngel Mola (87 anys) en un període que abraça des de la dècada dels cinquanta fins a la dels noranta del segle passat. Són fotografies de la vida quotidiana de Móra d'Ebre, bona part de les quals relacionades amb les activitats efectuades pel Patronat d'Amics de Sant Jeroni a l'ermita i paratge que porta el nom del sant.

L'acte inaugural l'ha presidit l'alcalde, Joan Piñol, qui ha qualificat Mola d'un "enamorat de Móra d'Ebre" i d'una persona extraordinàriament "altruista" amb el seu poble.  Per la seua banda, el dinamitzador cultural Santi Alfonso ha posat en valor la tasca de fotògraf d'Àngel Mola i la seua gran aportació per documentar amb imatges la vida quotidiana de la població durant la segona mitat del segle XX.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014