dissabte, 23 de gener de 2016

Es convoca la VI Beca d'Estudi de la Figura i Obra d'Artur Bladé i Desumvila

Avui s'ha fet públic a Tortosa la convocatòria d'una nova edició de la Beca d'Estudi de la Figura i Obra d'Artur Bladé i Desumvila, a fi i efecte de confeccionar un estudi biogràfic sobre l'escriptor de Benissanet.

La beca, que està impulsada per l'Ajuntament de Benissanet, el Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre (CERE) i el Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, a través de l'Arxiu Comarcal de la Ribera d'Ebre (ACRE), compta amb el suport de l'Associació Cultural Artur Bladé i Desumvila, de Benissanet, i de la Universitat Rovira i Virgili (URV). 

La present convocatòria està dotada amb un premi de 2.000 euros i inclou la publicació de l'obra guanyadora per part del CERE. Els objectius principals de la beca són impulsar el coneixement sobre l'escriptor i periodista de Benissanet i promoure el coneixement i difusió del seu fons personal, que gestiona l'ACRE des de l'any 2009.

Avui, a Tortosa, en el marc de l'acte central a les Terres de l'Ebre per commemorar el 20è aniversari de la mort d'Artur Bladé i Desumvila, es presentarà la nova edició de la beca.

Per a més informació consulteu el següent enllaç:

http://xac.gencat.cat/ca/llista_arxius_comarcals/ribera_d_ebre

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014