dissabte, 23 de gener de 2016

Descobriment de la placa del carrer de Pepita Grangé i Torà a Móra d'Ebre

Avui ha tingut lloc a Móra d'Ebre l'acte de descobriment de la placa que dóna nom al carrer de Pepita Grangé i Torà. L'acte ha sigut presidit per l'alcalde de la població, Joan Piñol, i ha comptat amb la presència de l'homenatjada i de la major part dels regidors del consistori municipal.

L'Ajuntament de Móra d'Ebre va acordar per unianimitat el dia 23 de novembre de 2015 donar el nom de Pepita Grangé i Torà, llevadora de Móra d'Ebre des del 1950 fins al 1998, al carrer on hi ha el pavelló poliesportiu, la piscina coberta i les pistes de pàdel de la ppoblació, que connecta l'avinguda de Pius XII amb el carrer de Pau Casals. Pepita Grangé, amb una dilatada carrera professional, també va destacar per la promoció de l'esport a la població i a la comarca, mitjançant la fundació d'un dels primers gimnasos de la comarca.

Amb aquest acte, el consistori reconeix una tasca en pro del pròxim i tota una vida dedicada al servei de Móra d'Ebre i la seua gent, segons ha assegurat l'alcalde, Joan Piñol.

Cap comentari:

Publica un comentari

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014