dijous, 28 de gener de 2016

Carnaval Móra d’Ebre 2016 5, 6 i 7 de febrer

Móra d'Ebre celebrarà el Carnaval 2016 els dies 5, 6 i 7 de febrer, sota l'organització de la Comissió de Festes i Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Móra d'Ebre. La programació d'actes és la següent:

DIVENDRES 5 DE FEBRER

A les 17.30 hores, a la Biblioteca Comarcal: Hora del conte: Un Carnaval ple de contes. Amb la visita del Rei Carnestoltes.
 

DISSABTE 6 DE FEBRER

A les 19 hores, al Passeig del Pont: Concentració de totes les comparses i carrosses.

A les 19.30 hores: Gran Rua de Carnaval pels carrers: passeig del Pont, raval del Sol, Antoni Asens, Doctor Peris, Bonaire, avinguda Comarques Catalanes, Antoni Asens, Doctor Peris, Bonaire i Princesa fins a la plaça de la Cultura. 

Acompanyarant la rua l'espectacle La Gran Família; els grups de percussió Lo Golafre de Remolins, Soroll i Prou de Corbera d'Ebre; la Colla de Diables Sheron de Móra d'Ebre. i les xarangues La Murga (la Fatarella), Tal com Sona (Paüls) i de l'Escola Municipal de Música i Dansa de Móra d'Ebre.

En arribar a la plaça de la Cultura, continuarà la gresca i la disbauxa a la Carpa de Carnaval.

Tot seguit, repartiment de llonganissa per a tots els participants a la rua i entrega de premis a les comparses i carrosses guanyadores de la Rua de Carnaval 2016 (Inscripcions a l'Ajuntament, de 10 a 14 hores, fins el dia 5 de febrer):

 

CARROSSES

COMPARSES DE MÉS DE 10 PERSONES

COMPARSES DE 10 O MENYS PERSONES

1r PREMI – 250 €

1r PREMI – 250 €

1r PREMI – 100 €

2n PREMI – 150 €

2n PREMI – 150 €

2n PREMI – 50 €

3r PREMI – 100 €

3r PREMI – 100 €

3r PREMI – 30 €

Les carrosses seran subvencionades amb 50 €.

Seguidament tindrà lloc el sopar popular, on cada comparsa s'haurà de portar el seu sopar. Durant el sopar i fins a altes hores de la matinada, hi haurà Festa i Música amb Imagina Ràdio. Hi haurà servei de bar.


DIUMENGE 7 DE FEBRER

A les 17 hores: Concentració a la plaça de Dalt de tots els nens i nenes disfressats i cercavila pels carrers: Bonaire, Princesa i plaça de la Cultura.

A les 17.30 hores, a la Carpa de Carnaval, situada a la Plaça de la Cultura: Carnaval infantil amb l'espectacle Petit safari, a càrrec de la companyia d'animació infantil La Troupe Malabó. Repartiment de cóc i xocolate per a tots els xiquets disfressats.

A les 18.30 hores, al Casal de Jubilats: Ball de disfresses i Concurs, obert per a tothom que vulgui participar. Obsequis per a totes les disfresses. Organitza: Associació de Jubilats i Pensionistes de Móra d'Ebre.


L'organització prega puntualitat als participants a la rua i es reserva el dret de poder alterar l'ordre, l'horari i el lloc dels actes en cas que sigui necessari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014