dissabte, 12 de desembre de 2015

Móra d'Ebre celebra la 19a edició de la Fira de Nadal


Móra d'Ebre va celebrar el 12 de desembre de 2015 la dinovena edició de la  Fira de Nadal de Móra d'Ebre a la plaça de Dalt de la població.

En aquesta edició el certamen va aplegar una trentena de parades de diferents productes relacionats amb les festes: articles de decoració, flors, dolços, embotits, begudes i articles artesanals. També hi havia representació de diferents entitats del municipi que aprofiten els dies previs a Nadal per tirar endavant campanyes solidàries.

Els actes es van iniciar a les deu del matí amb l'obertura del recinte firal. Durant el matí s'hi va desenvolupar un taller de postals de Nadal, impulsat per Passet a Passet, i una audició dels alumnes de l'Escola Municipal de Música i Dansa de Móra d'Ebre.

Els actes de la tarda van consistir en una actuació itinerant dels Grallers de la Colla Gegantera local voltant per les parades de la fira i pels carrers de la població. Seguidament es va efectuar el sorteig del concurs Troba el Caganer i l'entrega de premis del 23è concurs d'aparadors, tots dos actes a càrrec de la Unió de Botiguers.

A les sis de la tarda van visitar el recinte les autoritats locals, encapçalades per l'alcalde, Joan Piñol, qui va saludar a tots els expositors presents. Els nens i nenes de 3r de Primària de l'Escola Lluís Viñas i del Col·legi Santa Teresa van fer una cantada de nadales prèvia a la visita del Carter Reial, acompanyat de la Colla Gegantera de Móra d'Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014