dilluns, 14 de desembre de 2015

Ferran Bel diu a Móra d'Ebre que s'ha d'anar a votar per donar suport a Mas

El cap de llista al Congrés dels Diputats de  Democràcia i Llibertat (DL) per Tarragona, Ferran Bel, ha participat aquesta nit a Móra d'Ebre a un míting electoral acompanyat de l'alcalde de la població, Joan Piñol; el portaveu parlamentari de Junts pel Sí,Jordi Turull; el cap de llista al Senat, Carles Pellicer, i de la candidata al Senat ebrenca, Anabel Marcos.

Davant d'un centenar de persones, Ferran Bel ha animat a votar DL com la garantia per defensar els interessos del territori a Madrid. Bel ha explicat que "anem a Madrid a defensar els resultats del 27 de setembre, a defensar els acords del Parlament i a ser la veu del president Mas al Congrés i al Senat". El candidat considera que cal votar aquesta opció per tal de donar suport a Artur Mas, perquè és la persona que lidera el procés i perquè "ha fet possible coses que no ens podíem imaginar. Altrament, Bel ha parlat sobre la vella i la nova política equiparant Ciudadanos amb les polítiques del PP. També ha rebutjat les paraules pronunciades per l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que en un acte electoral va afirmar que Madrid tornaria a ser la capital dels catalans.

El cap de llista al Congrés per Tarragona ha fet referència a les reivindicacions en infraestructures del territori, com l'N-420, l'N-340 o el servei ferroviari que es presta des de l'estació de Móra la Nova. En aquest punt ha fet constat a les denúncies efectuades per l'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Piñol, qui ha assegurat al començament de l'acte que fa tretze anys que el govern de l'Estat ha licitat un ramal d'accés a la variant de l'N-420 a Móra d'Ebre però no l'ha adjudicat. Piñol també ha dit que fa tres anys que els pressupostos generals de l'Estat consignen 850.000 euros per construir un centre d'interpretació a Móra d'Ebre però aquests diners mai no s'inverteixen.

Per la seva part, el portaveu parlamentari de Junts pel Sí, Jordi Turull, ha explicat que "estem vivint un moment molt transcendent, el que fem és perquè la gent visqui millor i aquestes són unes eleccions importants". Segons Turull, "estarem a l'alçada del moment i el sabrem gestionar". Jordi Turull ha fet referència a les reaccions del govern de l'Estat "en contra de Catalunya, perquè han vist que anem en serio i ens volen inhabilitar", i ha reiterat que "els que estem a favor de la independència i contra l'ofec a Catalunya, el millor que podem fer és anar a votar diumenge i omplir les urnes de Democràcia i Llibertat".

El candidat al Senat, Carles Pellicer, ha recordat que "ens presentem perquè volem guanyar les eleccions i estem cansats de que no ens arribi allò que demanem". Segons Pellicer, "volem més qualitat de vida per la nostra gent, i que, aquells diners que paguem, retornin". Finalment, la candidata ebrenca al Senat, Anabel Marcos, ha animat els presents a treballar per aconseguir fins al darrer vot i a donar la màxima informació possible als simpatitzants convergents sobre la nova marca electoral del partit, DL, perquè no es perdi cap vot. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014