dimecres, 23 de desembre de 2015

El Parc Infantil de Nadal a Móra d'Ebre obre portes

Avui ha tingut lloc la inauguració de la 31a edició del Parc de Nadal de Móra d'Ebre, un certamen que se celebrarà al Pavelló Municipal d'Esports durant els dies 24, 27, 28, 29 i 30 de desembre, i 2, 3 i 4 de gener, en horari de 16.00 h a 20.00 h, adreçat als xiquets de 2 a 14 anys. 

El Parc de Nadal l'organitza l'Ajuntament de Móra d'Ebre i el gestiona l'Esplai Treu Banya, que destina 32 monitors a atendre els visitants, les atraccions, els tallers i les activitats previstes. La primera jornada del Parc de Nadal ha estat dedicada al conte Alícia al país de les meravelles, amb motiu del 150è aniversari d'aquesta obra literària infantil. Cada dia d'aquest certamen estarà dedicat a un conte infantil diferent, per la qual cosa el Parc comptarà amb una ambientació específica i rebrà la visita de personatges del conte en qüestió.

El parc d'enguany compta amb sis grans inflables, un futbolí, una zona de jocs d'ordinador, llit elàstic, una àrea reservada als infants més petits, bar i tallers de maquillatge, de reciclatge i pintura, de  decoració, de manicura i tatuatges, de guarniments de Nadal, de màscares, de cuina i experimentació, i de pasta de sal. A banda d'això, cada dia hi haurà activitats complementàries, com ara el cagatió, un concurs de dibuix, una festa amb crispetes, la festa dels Sants Innocents, un taller de teatre amb projeccions, la festa d'acomiadament de l'any i un espectacle de cloenda.

El preu de l'entrada individual al Parc és de 3 euros, si bé hi ha la possibilitat d'adquirir un abonament, l'entrada per a germans o l'entrada de set a vuit del vespre, amb preus amb reduccions.

El Parc de Nadal va celebrar ahir una activitat prèvia al teatre municipal La Llanterna, concretament l'espectacle de titelles Valentina.


Cap comentari:

Publica un comentari

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014