dijous, 10 de desembre de 2015

Adjudiquen l'assistència tècnica i la direcció de les obres de la segona fase de la reforma de l'Escola Lluís Viñas de Móra d'Ebre

El Consell d'Administració d'Infraestructures de la Generalitat de Catalunya SAU. (Infraestructures.cat)  va adjudicar el 26 de novembre passat el contracte de serveis per a l'assistència tècnica per a la redacció del projecte bàsic i executiu i la posterior direcció de les obres de la segona fase de les obres de reforma i adequació de l'Escola Lluís Viñas de Móra d'Ebre. El contracte s'ha adjudicat per 77.500 euros més IVA a la unió temporal d'empreses formada per Bogom Arquitectura, SL i RGA Arquitectes, SLP.

La consellera d'Ensenyament de la Generalitat, Irene Rigau, va anunciar una inversió d'1,2 milions d'euros per a la continuació de les obres de millora i ampliació d'aquest centre educatiu, un dels més antic de les Terres de l'Ebre, en el decurs d'una visita a l'Escola Lluís Viñas de Móra d'Ebre el mes d'abril passat. La inversió anunciada prmetrà continuar la modernització i la millora d'un centre educatiu que havia vist com quedaven obsoletes part de les seues instal·lacions.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014