dijous, 12 de febrer de 2015

Presenten la redacció del Pla d'ordenació urbanística municipal (POUM) de Móra d'EbreAquest matí, l'equip redactor del Pla d'ordenació urbanística municipal (POUM) de Móra d'Ebre ha presentat el document definitiu que permetrà l'aprovació inicial d'aquest Pla. El document ha estat entregat a Joan Piñol, alcalde de Móra d'Ebre, i als responsables dels Serveis Tècnics d'Urbanisme de l'Ajuntament, els quals a partir d'ara iniciaran el període de revisió interna que ha de permetre que el POUM pugui ser sotmès en breu a l'aprovació inicial del Ple del consistori. 


Amb posterioritat a l'aprovació inicial, s'obrirà un procés de participació ciutadana amb l'objectiu d'ajustar les previsions del  document a les necessitats del municipi i, finalment, un cop publicat el document, s'obrirà un període d'al·legacions que l'Equip de Govern vol que sigui ampli i vagi més enllà dels 45 dies preceptius per llei. 


Segons ha explicat l'alcalde, Joan Piñol, els document  que s'ha presentat avui fa unes previsions de creixement inferiors a les previstes per la proposta del POUM plantejada per l'anterior Equip de Govern. Piñol assegura que "finalment, després de gairebé 10 anys que s'iniciés la redacció d'aquest document per part de l'anterior govern municipal, i d'haver-hi destinat prop de 130.000 euros sense obtenir-ne res a canvi, avui ja disposem d'un document, real i palpable, que permetrà iniciar el procés que ha de culminar amb l'aprovació definitiva del POUM de la capital de la Ribera d'Ebre".
Cap comentari:

Publica un comentari

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014