dissabte, 7 de febrer de 2015

Móra d'Ebre celebra la festa de les dones en honor a Santa Àgueda

Abans de començar el ple municipal extraordinari d'investidura, les assistents a l'acte, encapçalades pel consistori femení de 2014 (Teresa Escribà, alcaldessa, i les regidores Anna M. Sardà i Margarita Carlos), s'han reunit amb l'alcalde de la població, Joan Piñol, i diversos regidors de l'equip de govern. Seguidament, s'ha fet el comiat de l'alcaldessa i les regidores sortints i els parlaments corresponents de Teresa Escribà i de l'alcalde, Joan Piñol.


Un cop feta l'entrega dels obsequis, la regidora Montse Pineda i el tinent d'alcalde Sixte Melchor, han investit amb les corresponents bandes les noves regidores de les dones, Carme Pujol i Natàlia Pallejà, respectivament. Per la seua banda, l'alcalde, Joan Piñol, ha fet el lliurament de la vara de comandament municipal a l'alcaldessa entrant, Àngela Gabriel. Tot seguit, s'ha iniciat una sessió plenària del consistori femení, en el decurs de la qual s'ha redactat un document de propostes de millora per a la població que serà traslladat a l'alcalde. 

Les celebracions han continuat amb la processó fins a l'església per assistir a la missa en honor de la santa. S'ha fet el repartiment de les coques beneïdes i l'alcaldessa i les regidores han lliurat un ram de flors a la sòcia més gran de l'entitat, la Sra. Pepita Launes Piñol. A les 21.00 h, a La Democràcia,tindrà lloc el tradicional sopar de dones, amb el qual es tancaran els actes.

Cap comentari:

Publica un comentari

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014