dijous, 8 de gener de 2015

Segona edició de la ruta Tapa Porca, en el marc de la Festa major d'hivern de Móra d'Ebre

Des del dijous 15 de gener fins al diumenge 1 de febrer de 2015 Móra d'Ebre celebrarà la segona edició de la seua ruta de tapes, la Tapa Porca 2015. En aquesta ocasió catorze establiments diferents del municipi s'han sumat a la iniciativa que es va instituir l'any passat coincidint amb la Festa major d'hivern de la població, dedicada a Sant Antoni.

La característica d'aquesta ruta de tapes és que totsb els tastets que s'ofereixen estan elaborats amb ingredients provinents del porc. Totes les tapes aniran acompanyades d'una canya de cervesa, una copa de vi blanc o negre, o d'aigua, amb preus econòmics.

Per cada tapa, s'obsequiarà amb una adhesiu amb el nom de l'establiment per a emplenar una butlleta amb sis adhesius que donarà dret a participar en un sorteig .d'un cap de setmana per a dues persones al Vilar Rural d'Arnes, amb sopar i esmorzar inclòs, gentilesa dels establiments participants.

Les butlletes es podran dipositar als baixos de l'Ajuntament fins al dia 2 de febrer. El sorteig es realitzarà la setmana del 2 de febrer a Ràdio Móra d'Ebre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014