dimecres, 24 de desembre de 2014

L'alcalde de Móra d'Ebre i set regidors de l'Ajuntament s'han autoinculpat pel 9-N

L'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Piñol, i set dels altres dotze regidors de l'Ajuntament s'han autoinculpat per la consulta sobre el futur polític de Catalunya celebrada el 9 de novembre passat (9-N). Tots ells han votat a favor d'una moció presentada pel grup de Convergència i Unió (CiU) que subratlla que van prendre part "activa" al procés participatiu i que admeten ser coautors dels delictes que es puguin imputar al president de la Generalitat, Artur Mas; a la vicepresidenta, Joana Ortega, i a la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, després de la querella interposada per la fiscalia i l'admissió a tràmit per part del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).


La moció ha rebut el suport dels set membres del grup de CiU i del regidor d'Esquerra, Josep A. Moreno. Els quatre regidors del PSC i el regidor del PP, Francesc Launes, s'han abstingut. El regidor socialista Josep Solé ha explicat que si bé el seu grup ha votat sempre a favor de les qüestions referides al procés i a la consulta, en aquest cas han optat per l'abstenció perquè "no vam participar de manera activa en l'organització de la consulta, si bé vam anar a votar".

Contràriament, el regidor d'Esquerra, Josep A. Moreno, que tampoc va participar en l'organització de la consulta del 9-N, s'ha sumat a la moció d'autoincupació que ha presentat el grup de CiU perquè "hi estic totalment d'acord".Cap comentari:

Publica un comentari

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014