dijous, 13 de novembre de 2014

LES TERCERES JORNADES EMPRESARIALS DE JURISA TRACTARAN SOBRE EL LIDERATGE COM A ACTITUD PER OPTIMITZAR ELS NEGOCIS

L'Assessoria Jurisa de Móra d'Ebre ha organitzat les seves 3es Jornades Empresarials, una trobada d'empresaris i emprenedors que se celebrarà el pròxim dimarts 18 de novembre per la tarda a la Sala de Reunions del Centre Cívic de l'Ajuntament de Móra d'Ebre. Després de l'èxit de les edicions anteriors, amb aquesta jornada Jurisa pretén fer un pas més enllà en la seva tasca d'assessorament a les empreses i vol oferir-los un espai per al debat i la reflexió sobre el lideratge en l'actual context econòmic i sobre com adoptar noves postures empresarials per tal de consolidar i millorar els negocis.

 

Les 3es Jornades Empresarials comptaran amb la ponència "Lideratge-s sòlid-s en temps líquids: de la comunicació a l'acció comú", a càrrec de Xavier Plana, consultor i coach a l'Escola de Lideratge Social de Catalunya, així com també oferiran un espai a les empreses participants per poder establir nous contactes i donar a conèixer la seva activitat empresarial. En total, han confirmat la seva assistència una trentena d'empreses de la Ribera d'Ebre, la Terra Alta i el Priorat.

 

Jurisa és un grup empresarial amb més de 30 anys d'experiència, especialitzat en l'assessorament integral a les empreses en les seves activitats de gestió i administració. Les 3es Jornades Empresarials compten amb la col·laboració de Sirga Comunicació, la Caixa i Lexviti, i el suport de l'Ajuntament de Móra d'Ebre i el Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014