dilluns, 6 d’octubre de 2014

Móra d'Ebre acull la IV Jornada “Oberts a la innovació i a l’eficiència en el comerç”


 

La Confederació de Comerç de Catalunya (CCC) organitza aquest dimarts 7 d'octubre, a les 10 hores, a la IV Jornada de dinamització comercial "Oberts a la innovació i a l'eficiència en el comerç", que tindrà lloc al Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre.


L'acte pretén esdevenir una trobada per a l'intercanvi professional d'experiències i vol donar eines per implementar les noves tecnologies en el comerç de proximitat, a fi de millorar-lo, i sobretot, d'augmentar les vendes.

 

Durant la jornada s'analitzarà com es poden fer servir les noves tecnologies, com utilitzar de manera eficient els mitjans de pagament i com millorar l'eficiència energètica, a més de presentar dues iniciatives innovadores que ja s'estan duent a terme a les Terres de l'Ebre, com són "Dinamitzant el comerç de Deltebre", de la Federació de Comerç i Turisme de Deltebre (FECOTUR), i  les "Jornades gastronòmiques de la patata", a càrrec de l'Associació de Comerç  Agrupat de Roquetes.

 

Està prevista l'assistència a l'acte del president del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, Jordi Jardí; el delegat territorial del Govern a les Terres de l'Ebre, Francesc Xavier Pallarès; el regidor de comerç de l'Ajuntament de Móra d'Ebre, Josep Subirats, i el director general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Josep M. Recasens. Igualment, també assistiran Clara Rodríguez, presidenta de la Unió de Botiguers de Móra d'Ebre; Pascual Chacón, vicepresident de la CCC a les Terres de l'Ebre i president de la Confederació de Comerç de les Terres de l'Ebre (CCTE), i Miquel Àngel Fraile, secretari general de la CCC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014