dimecres, 22 d’octubre de 2014

30 d'octubre a les 19 h. Telecentre de la Ribera d'Ebre. II Seminaris en Xarxa. La realitat de l'e-commerce

II Seminaris en Xarxa. La realitat de l'e-commerce

El dia 30 d'octubre comença una nova edició del cicle Seminaris en Xarxa amb una conferència sobre el comerç electrònic.


El cicle "Seminaris en xarxa" és una experiència pilot organitzada per la UOC amb la col•laboració del Consell Comarcal del Montsià, l'Ajuntament de Roquetes,  el Consell Comarcal de la Terra Alta i el Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre. Mitjançant l'aprofitament de la tecnologia que actualment tenim a l'abast es connecten en xarxa Roquetes, la Galera, Móra d'Ebre i Gandesa per tal de sumar esforços i optimitzar molt millor els recursos disponibles, fent que aquests seminaris es puguin seguir indistintament des de qualsevol de les seus, tot possibilitant la participació activa via internet.

El cicle s'inicia amb la conferència "La realitat de l'e-commerce", que anirà a càrrec de Joan Esteller, director de Mundo Parquet. El ponent ens explicarà la seva experiència després de 12 anys venent per internet. La intervenció se centrarà en la seva pròpia experiència i en allò que ha anat aprenent durant aquests anys, fugint dels discursos fàcils i complaents que sovint obvien les dificultats inherents a l'e-commerce i que es troben molt allunyats del dia a dia d'un negoci d'aquestes característiques. Així, el ponent tractarà punts com ara la "crua" realitat de l'e-commerce que gairebé mai no s'explica, què és el realment important a l'hora de muntar la botiga en línia, les necessitats financeres del projecte, les eines més útils per crear un e-commerce…

Aquesta xerrada tindrà lloc el dia 30 d'octubre a les 19.00 h al Viver d'Empreses del Montsià a la Galera (Camí del Terrer, s/n), si bé també la podreu seguir per videoconferència des del Consell Comarcal de la Terra Alta a Gandesa (c. Bassa d'en Gaire, 1), des de la Biblioteca de Roquetes Mercè Lleixà (Urb. Torre d'en Gil, s/n) i des del Telecentre de la Ribera d'Ebre de Móra d'Ebre (C. Sant Valentí, 31).

L'assistència és lliure i gratuïta, però heu d'emplenar aquest formulari.

Informació extreta de: http://territori.blogs.uoc.edu/2014/10/nous_seminaris_xarxa/

 

 


Cap comentari:

Publica un comentari

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014