dilluns, 8 de setembre de 2014

La Lliga Catalana de Llagut va acabar a Lloret de Mar amb èxit dels equips de Móra d'Ebre

El diumenge passat (7 de setembre) va tindre lloc a Lloret de Mar la darrera regata de la Lliga Catalana de Llaguts, amb la qual es va posar punt i final a l'edició d'enguany d'aquesta lliga. El Club Nàutic de Móra d'Ebre va obtindre uns bons resultats, amb la consecució d'un primer lloc, un segon i un tercer.

A la categoría infantil, el Club Nàutic Móra d'Ebre es va emportar la lliga per la seva regularitat, seguit del Club Nàutic Flix i el Club Rem Pescadors.

En la categoria de cadets femenins, el Club Rem Pescadors es van endur el títol per davant de Club Nàutic Flix i el Club Nàutic Móra d'Ebre.

En cadet masculí, El Club Nàutic Flix es va imposar, per davant del Club Nàutic Móra d'Ebre, segon, i el Club Rem Badalona, tercer.

Els remadors i les remadores de Móra d'Ebre van ser rebuts en arribar va la capital de la Ribera d'Ebre a les instal·lacions del Club Nàutic, on va tindre lloc una recepció i una festa per celebrar aquest palmarès.

El resultat final en la resta de categories de la Lliga Catalana de Llagut, segons la informació facilitada per la Federació Catalana de Rem, va ser el següent.

En juvenil femení, el Club Nàutic Flix va ser el dominador per davant del  Vent d'Estrop de Cambrils i el Club Natació Badalona

En juvenil masculí la classificació per això va ser la següent: Club Natació Badalona, Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils i Club Rem Pescadors.

En Sènior Fèmina el Vent d'Estrop de Cambrils es va endur la lliga, seguit pel Rem Badalona i els Capgrossos de Mataró.

En Sènior masculí, empat a punts en les tres primeres posicions, només la millor classificació a les regates va decidirt la lliga. Els millors primers llocs del Club Rem Santa Cristina li van donar el títol, una victòria li va donar el segon lloc a Club Rem Badalona A i un molt regular Vent d'Estrop es va quedar en tercera posició al no poder aconseguir cap primer lloc.

En veterà fèmina, el Club Rem Badalona va dominar la lliga, seguit del Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils i el Club Natació Badalona.

Els veterans masculins del Vent d'Estrop de Cambrils van dominar des de meitat de lliga amb autoritat deixant en segona posició al Club Natació Badalona i en tercera al Club Rem Arenys.

1 comentari:

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014