divendres, 8 d’agost de 2014

Nova comissaria de la Policia Local de Móra d'Ebre


La Policia Local de Móra d'Ebre disposa d'una nova comissaria, ubicada als baixos de l'edifici de la Casa Consistorial, a la plaça de Baix, unes instal·lacions que inclouen les dependències de la seu del Centre de Coordinació Operatiu d'Emergències Municipals (CECOPAL).

La nova comissaria consta d'un espai de recepció per a atendre la ciutadania, serveis administratius, un despatx, una zona de treball per als agents i un espai per a l'equipament de megafonia municipal, emissores de ràdio i mesurador de radioactivitat. Les instal·lacions consten d'armaris per als membres del cost i estan climatitzades.

L'alcalde de Móra d'Ebre ha explicat que l'objectiu d'aquesta nova comissaria és oferir un millor servei a la ciutadania i, alhora, millorar les condicions de treball dels vuit agents del cos i del personal administratiu. L'alcalde ha agraït la col·laboració de la Policia Local en l'execució d'aquest projecte, ja que ha sigut assumit directament per la plantilla del cos.

Coincidint amb la posada en funcionament de la nova comissaria, els agents de la Policia Local de Móra d'Ebre han estrenat uniformes, de color blau fosc, d'acord amb la normativa que regula la vestimenta de les policies locals de Catalunya.Cap comentari:

Publica un comentari

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014