divendres, 29 d’agost de 2014

El conseller de Cultura de la Generalitat, Ferran Mascarell, llegeix el pregó de la Festa Major de Móra d'Ebre

El conseller de Cultura de la Generalitat, Ferran Mascarell i Canalda, va fer la lectura del pregó inaugural de la Festa Major de Móra d'Ebre el dijous dia 28 d'agost, a la plaça de Baix. Durant l'acte va tindre lloc la proclamació de la Pubilla, Damisel·les, Hereu i Fadrins 2014, representants de la Lleva de 1996.

Mascarell va ser rebut a l'Ajuntament per l'alcalde, Joan Piñol, i la resta de membres de la corporació municipal. Posteriorment va signar al llibre d'honor i va participar en un sopar a peu dret a la Plaça de Toros de la població, on va departir amb els representants del teixit associatiu de la població.

El conseller de Cultura va centrar la seua intervenció en el pregó a destacar les seues vinculacions amb el territori, atès que la seua família materna és originària de la Terra Alta, concretament de Gandesa. Mascarell va destacar la vitalitat cultural de Móra d'Ebre i va posar de relleu activitats com la Fira del Llibre Ebrenc, Litterarum o el Campus de Musica i Ball Tradicional de les Terres de l'Ebre, elMa tarranya i el Nord Valencià que se celebren anualment a la població.

Abans de començar el pregó, el grup de grallers local Els Pirates de l'Ebre van oferir al públic assistent una petita audició. Després dels parlaments, hi va haver un espectacle de llum, música i color projectat sobre la façana de l'església prioral. El grup vocal Deudeveu, guanyador de la primera edició del concurs de TV3 Oh Happy Day!, va ser l'encarregat de tancar l'acte.

Abans de començar el pregó, el grup de grallers local Els Pirates de l'Ebre van oferir al públic assistent una petita audició. Després dels parlaments, hi va haver un espectacle de llum, música i color a la façana de l'església prioral. El grup vocal Deudeveu, guanyador de la primera edició del concurs de TV3 Oh Happy Day! va ser l'encarregat de tancar l'acte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014