divendres, 29 d’agost de 2014

Actes de la Festa Major de Móra d'Ebre del divendres 29 d’agost


A les 10 h, pels carrers de la població, Cercavila amb la Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre. La Banda de l'Escola de Música farà el passacarrers cada matí per despertar a tots els que encara estiguin dormint. La sortida serà de la Plaça de la Cultura, i passarà pels carrers Princesa, Bonaire, Roger de Llúria, Avinguda Comarques Catalanes, Avinguda Pius XII, Barcelona, Passeig Sant Antoni, Tarragona, Avinguda Pius XII, Bonaire, Sant Jordi, Mare Teresa Guasch, Passeig Ràdio Móra, Vall i Santa Madrona. La cercavila acabarà a la Plaça de Dalt, on es celebra la musclada popular. Organitza: Comissió de Festes.

A les 10.30 h, a la Plaça de Baix,  Marxa ciclista popular. La Penya Ciclista Ribera d'Ebre torna a organitzar la bicicletada més popular de les festes. La concentració dels ciclistes serà a la Plaça de Baix, des d'on s'iniciarà el recorregut habitual per tota la població. En acabar la marxa, al Club Nàutic, es servirà un aperitiu a tots els participants. Es lliuraran premis als ciclistes més grans, als més joves i a les tresbicicletes que portin l'engalanament més original. També es lliuraran medalles a tots els participants. Organitza: Penya Ciclista Ribera d'Ebre.

A les 12 h, a l'Església Parroquial, Santa Missa en honor al nostre patró, Sant Joan Baptista, en la seva gloriosa decapitació. Organitza: Parròquia de Sant Joan Baptista.

A les 12 h, a la Beerreria, 12 hores de DJ. Tots els ambients. Des de les 12 del matí fins les 12 de la nit. Vermuts, dinars i sopars a dojo. Organitza: La Beerreria.

A les 13 h, a la Plaça de Dalt, Musclada Popular. Des de primera hora del matí, la Comissió de Festes neteja, remulla, cuina i serveix més de 400 kg de musclos perquè tothom que vingui els pugui degustar, però no s'ompliran cassoles ni túpers perquè ningú es quedi sense poder provar-los. Organitza: Comissió de Festes.

A les 13 h, a la Plaça de Dalt, Vermut a bon preu. Durant la Musclada Popular, a la Gelateria Jijonenca es podrà adquirir vermut a bon preu per a fer baixar els musclos. Organitza: Gelateria Jijonenca.

A les 17 h, a les pistes de Pàdel, Torneig de Pàdel de Festa Major. El Club de Tennis Móra d'Ebre organitza el Primer Torneig de Pàdel de Festa Major.
Organitza: Club Tennis Móra d'Ebre.

A les 17 h, a la Residència Natzaret, Concert de la Cobla Cossetània del Casal
Tarragoní, que ens oferirà un repertori de sardanes i balls vuitcentistes.
La Cobla Cossetània arriba a la Residència per interpretar davant d'usuaris, residents, personal i públic en general el seu repertori sardanístic i de
balls vuitcentistes. Organitza: Residència Natzaret.

A les 18 h, al Xiringuito del Passeig del Pont, Degustació de vins, tapes i viandes cuites a la brasa al foc de llenya, acompanyada de música en directe.
Organitza: Xiringuito.

De les 18 a 20 h, a la Plaça de Dalt, Visita a la Casa Noble dels Montagut i els seus jardins per un preu de 2 €. Organitza: Ajuntament de Móra d'Ebre.

A les 18.30 h, a la Plaça de Dalt, Audició i ballada de sardanes a càrrec de la
Cobla Cossetània del Casal Tarragoní. Després del concert de la Residència, la Cobla Cossetània es desplaça a la Plaça de Dalt per realitzar la tradicional audició i ballada de sardanes, on tots els sardanistes que s'hi apropin es podran afegir a la rotllana. Organitza: Comissió de Festes.

A les 20 h, a la Plaça de Dalt, Cercavila amb el Ball d'en Serrallonga.
En acabar les sardanes, hi haurà una petita cercavila amb el Ball d'en
Serrallonga, on destacarà el seu element distintiu més important: els trabucs.
Organitza: Comissió de Festes.

A les 20.15 h, al Passeig del Pont, Doble espectacle familiar amb el Ball d'en Serrallonga i Ball de Bastons. La tarda de divendres de festes té reservat un
espectacle familiar doble, seguint en la línia dels darrers anys, on la tradició catalana i la festa popular estaran ben presents. Els espectacles aniran a
càrrec de l'Associació Ball d'en Serrallonga de Tarragona i dels Bastoners de Montblanc. Organitza: Comissió de Festes.

A les 21.30 h, a l'Estació d'Autobusos, Tabalada fins al carrer Santa Madrona.
L'estació d'autobusos serà el punt de trobada de les Colles de Diables i dels Tabalers, que iniciaran la tabalada passant pels carrers Raval del Sol, Doctor Peris i Santa Madrona, fins a arribar a la cruïlla amb el carrer Nou, on encendran la metxa del Correfoc. Organitza: Colla de Diables Sheron.

A les 22 h, al carrer Santa Madrona, XXII Correfoc de Móra d'Ebre. El 22è Correfoc de Festa Major comptarà amb les colles següents: Colla de Diables de l'Hospitalet de l'Infant, Colla de Diables de les Borges del Camp, Colla de Diables 7 Cervells de Jesús i l'amfitriona Colla de Diables Sheron de Móra d'Ebre. L'encesa del Correfoc serà a la cruïlla dels carrers Santa Madrona i Nou. Avançaran pels carrers Nou i Palla fins a arribar a la Plaça de Baix, on faran una exhibició de foc per a tots els espectadors que s'apleguin a les escales de l'església. Continuaran pel carrer Barca fins a arribar al Passeig del Pont, on ens espera l'última encesa de pólvora i la traca final. Organitza: Colla de Diables Sheron.

A les 23.15 h, a l'Avinguda Comarques Catalanes, Ball de nit amb l'Orquestra Cimarrón. La Nit de Comarques Catalanes començarà a la part de davant del Pont, amb la mítica Orquestra Cimarrón. Amb més de 40 anys d'experiència als escenaris, la Cimarrón farà ballar al públic les cançons de sempre i els ritmes més actuals. Organitza: Comissió de Festes.

A les 24 h, al Bar Megalític, Festa Megalític. Com cada estiu, la terrassa del Megalític s'omple de ritme amb DJ Pino i el seu inconfusible estil fester.
Organitza: Bar Megalític.

A la 1 h, a The Factory, Festa Comercial. The Factory engalana el seu carrer per a la Festa Comercial de la mà dels DJ Pau Brull i Eduphobia. Organitza: The Factory.

A la 1.30 h, a l'Avinguda Comarques Catalanes, Ball Jove amb el grup de versions La Glamour Band, per a gaudir amb les millors versions de les millors cançons de tots els temps. Organitza: Comissió de Festes.

A les 3.30 h, a l'Avinguda Comarques Catalanes, Concert amb el grup Obeses. Després de triomfar aquest Nadal amb la cançó de TV3 "Regala
Petons", el grup aterra a la  població per oferir el seu directe, que de ben segur no deixarà a ningú indiferent. Organitza: Comissió de Festes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014