dimecres, 27 d’agost de 2014

Actes de la Festa Major de Móra d'Ebre del dimecres 27 d’agost

Durant tot el dia se celebra la Jornada Jove 2014, sota el nom: Fem Festa! La 4a edició d'aquesta Jornada consisteix en un seguit d'activitats organitzades per gent jove i destinades als joves. Col·laboren en l'organització de la Jornada Jove: Quintos del 96, Esplai Treu Banya, Baronia d'Entença i Comissió de Festes. L'organitza la Regidoria de Joventut.

A les 10.00 h, a la Residència Natzaret, Campionat de Dòmino. Dins els diferents Campionats que organitza la Residència Natzaret no hi podia faltar el dòmino, un dels jocs més típics entre la gent gran. Organitza: Residència Natzaret.

A les 11.30 h, a la Residència Natzaret, campionat d'estiu "Busca a l'aigua".
Després del dòmino, els competidors hauran de posar a prova la seva habilitat en aquest joc passat per aigua. Organitza: Residència Natzaret.

A les 17.00 h, a les pistes de pàdel, Torneig de Pàdel de Festa Major. El Club de Tennis Móra d'Ebre organitza el Primer Torneig de Pàdel de Festa Major. Organitza: Club Tennis Móra d'Ebre.

A les 17.30 h, a la plaça de Baix, Discoteca Infantil de Festa Major, amb les millors cançons del moment, amb la Disco Mòbil Diverty Music. La barra anirà a càrrec dels Quintos i Quintes del 96. Acte inclòs dins la Jornada Jove 2014: Fem Festa! Organitza: Comissió de Festes i Quintos 96.

A les 18.00 h, a la plaça de Baix, tallers al carrer. L'Esplai Treu Banya organitza per a tots els infants uns tallers de maquillatge i de manualitats, amb l'elaboració d'un mural gegant. Acte inclòs dins la Jornada Jove 2014: Fem Festa! Organitza: Esplai Treu Banya.

A les 18.00 h, al Casal de Jubilats, repartiment dels premis dels Campionats de Festa Major. Un cop finalitzats els Campionats de Guinyot, Dòmino, Billar, Botifarra i Escacs, l'Associació de Jubilats i Pensionistes farà l'entrega dels premis als campions i a la resta de participants. Els guanyadors també rebran dues entrades per la Nit de Pubilles i Hereus, gentilesa de la Regidoria de Festes. Organitza: Associació de Jubilats i Pensionistes.

A les 18.00 h, al Bar Megalític, Festa del Pinxo: una canya i un pinxo per 3 €. Organitza: Bar Megalític.

A les 19.00 h, al passeig del Pont, l'Assemblea Nacional Catalana organitza l'acte "A Móra d'Ebre fem la V", una encesa d'espelmes, amb sorpresa al Pont de les Arcades. Hi haurà la col·laboració del Rocòdrom Lo Portalet. Organitza: Assemblea Nacional Catalana – Móra d'Ebre per la Independència.

A les 19.30 h, a la Residència Natzaret, sopar de germanor. Abans de començar el sopar es farà l'acte de proclamació de la Pubilla, Damisel·les, Hereu i Fadrins de la Residència 2014. La revetlla estarà amenitzada pel músic Xavier Planes. Organitza: Residència Natzaret.

A les 20.00 h, a La Beerreria, Festa del Banyador i del Biquini. Tothom que porti biquini o banyador tindrà la birra amb descompte. Premis al banyador masculí i femení més atrevits. Organitza: La Beerreria.

A les 20.30 h, al Sota de Copes, presentació i tast del licor de cervesa Ginesart. El fabricant i inventor del licor de cervesa, Xavier Torà Margalef, explicarà el procés d'elaboració, amb tast inclòs, d'aquest original licor. Organitza: Sota de Copes.

A les 21.00 h, a The Factory, Torneig de Pòquer a la fresca. Organitza: The Factory.

A les 21.30 h, al passeig del Pont, Sopar Popular, amb l'actuació del Duet
Santafé. El Passeig del Pont torna a ser el punt de trobada dels veïns de Móra d'Ebre. Les diferents colles d'amics i familiars es reuneixen al voltant de la taula per compartir una estona agradable amb la millor companyia i l'ambientació musical del Duet Santafé. Cadascú s'haurà de portar el seu sopar i la beguda. Qui no vulgui fer-se el sopar pot reservar un tiquet a Lo Xiringuito i al Piscolabis, fins al dimarts 26, i triar entre dos menús: safata combinada per 6 €: pa amb tomàquet, llonganissa, xistorra, embotit, acompanyament i tarrina de gelat; o menú per 10 €: arròs negre amb petxines, farcellets de pollastre farcits de formatge i pernil, i brownie de xocolata i nous (no inclou beguda ni servei a taula). Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: Piscolabis i Lo Xiringuito.

A les 22.00 h, a la plaça de Baix, Gran Gimcana Jove. La plaça de Baix torna a acollir la gimcana de Festa Major. Les proves estan organitzades per la Quinta del 96, l'Esplai Treu Banya, l'Associació Baronia d'Entença i la Comissió de Festes. Com a novetat, hi haurà proves amb inflables "Humor Amarillo". Hi haurà premis pels 3 millors equips. Amenitzarà la gimcana la Disco Mòbil Diverty Music, i la barra anirà a càrrec dels Quintos i Quintes del 96. A la gimcana hi poden participar joves a partir de 16 anys, fent la inscripció prèvia a l'Ajuntament fins el dia 26. Acte inclòs dins la Jornada Jove 2014: Fem Festa! Organitza: Quintos 96, Esplai Treu Banya, Baronia d'Entença i Comissió de Festes.

A les 23.00 h, a la plaça de Dalt, Concert Jove, amb els grups Cat Rock, Fire
Dragon i La Reina del Blackjack. El grup de versions més català arriba a Móra d'Ebre amb el millor repertori de música catalana de tots els temps. Un viatge musical a través de les cançons que han fet gran el nostre país. Acompanyant a Cat Rock, també actuaran el grup local Fire Dragon, amb el seu potent heavy metal, i el grup comarcal La Reina del Blackjack, que presentarà el seu primer disc "Alea Iacta Est". Acte inclòs dins la Jornada Jove 2014: Fem Festa!
Organitza: Comissió de Festes.

A les 23.00 h, a la Plaça de Dalt, Sangriada Popular. Durant el Concert Jove, la Gelateria Jijonenca oferirà sangria a preus populars. Organitza: Gelateria Jijonenca.Cap comentari:

Publica un comentari

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014