dilluns, 25 d’agost de 2014

Actes de la Festa Major de Móra d'Ebre del dimarts 26 d’agost


Actes de la Festa Major de Móra d'Ebre del dimarts 26 d'agost:

A les 10 h, a la Residència Natzaret, campionat intern de bitlles. Els usuaris de la Residència Natzaret participaran en aquest campionat per veure qui s'emporta la medalla. Organitza: Residència Natzaret.

A les 11.30 h, a la Residència Natzaret, Campionat de Pescabola, on els participants ens demostraran la seva habilitat de pesca. Organitza: Residència Natzaret.

A les 16.30 h, a la Residència Natzaret,concert de Festa Major amb la Coral  Natzaret, amb un repertori molt festiu. La Coral Natzaret, formada per residents, treballadors i voluntaris, oferirà a tots els espectadors el ja  tradicional concert d'estiu. Organitza: Residència Natzaret.

A les 17 h a les pistes de Pàdel, Torneig de Pàdel de Festa Major. El Club de Tennis Móra d'Ebre organitza el Primer Torneig de Pàdel de Festa Major. Organitza: Club Tennis Móra d'Ebre

A les 18 h al Bar Megalític,  botifarrada. Canya i una botifarra per 3 €. Organitza: Bar Megalític.

A les 19 h al Passeig del Pont, Master Class de Zumba. El Zumba està de moda i l'organització vol mplir el passeig. La Master Class és gratuïta i oberta per a tothom qui tingui  ganes de posar-se en bona forma. Organitza: Aqua Móra d'Ebre.

A les 21 h, a la terrassa de La Llanterna Teatre Municipal, Sopar de l'Avi i Àvia Comarcal. Sopar en homenatge als avis i àvies escollits de cada població de la Ribera d'Ebre. Organitza: Casal de Jubilats de Móra d'Ebre, Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre i Ajuntament de Móra d'Ebre.

A les 23 h a la Plaça de la Cultura, doble espectacle: "De Hollywood a Aragón con la tía Encarnación", de Mayte Carreras, i Jotes Aragoneses, a càrrec de la "Compañía Folklórico Aragonesa Estampa Baturra". Mayte Carreras torna a Móra  d'Ebre amb aquest show que inclou música, ball, màgia i humor. També hi haurà l'actuació d'Estampa Baturra, amb  jotes cantades i ballades. Organitza: Comissió de Festes

A les 24 h, a la Plaça de Toros, Festa de la Quinta del 74, amb música dels anys 80 i 90, que els Quintos i Quintes del 74  punxaran. Organitza: Quinta de 1974 i la Plaça de Toros.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014