divendres, 29 d’agost de 2014

Actes de Festa Major de Móra d'Ebre del dissabte 30 d'agost


A les 9 h, al Pavelló Municipal d'Esports, Partit de Bàsquet de Festa Major.  El Club Bàsquet Móra d'Ebre jugarà un partit amistós, on donarà a conèixer els jugadors de la pròxima temporada. Organitza: Club Bàsquet Móra d'Ebre.


A les 10 h, pels carrers de la població, Cercavila amb la Banda de l'Escola de  Música i Dansa de Móra d'Ebre. La Banda de l'Escola de Música farà el passacarrers cada matí per despertar a tots els que encara estiguin dormint.  La sortida serà de la Plaça de la Cultura, i passaran pels carrers Princesa, Bonaire, dels Mestres, Doctor Fleming, Antoni Gaudi, Flors de Lliri i Pau  Casals, acabant la cercavila a la Residència Natzaret, on oferiran un petit concert. Organitza: Comissió de Festes.

A les 10 h, al davant del Club Nàutic, Navega amb Enblau. Tothom que vulgui podrà navegar amb piragua pel riu Ebre, davant de la zona del Nàutic. El preu és de 50 cèntims i la volta dura uns 10 minuts. Organitza: Enblau.

A les 11 h a la Plaça de Baix, Cursa Pedestre Infantil. Aquest any com a novetat, la Cursa Pedestre es divideix en dues parts: primer correran els nens i nenes, i a les 13 hores, els adults. Curses infantils en diferents categories, on no faltaran trofeus pels guanyadors i medalles pels participants. Podran  inscriure's en aquestes curses els nens i nenes de 3 fins a 14 anys d'edat.  Organitza: Comissió de Festes.

A les 11.30 h, a la Residència Natzaret, Petit Concert de la Banda de l'Escola Municipal de Música i Dansa de Móra d'Ebre, que ens faran el tradicional passacarrers de Festa Major. Després de la cercavila matutina, la Banda de  l'Escola de Música fa una aturada a la Residència Natzaret per realitzar un petit concert de música de banda. Organitza: Residència Natzaret.

A les 12 h, a l'Església Prioral, Santa Missa, en commemoració de Sant Gregori Ostienc. Organitza: Parròquia de Sant Joan Baptista.

A les 13 h, a la Plaça de Baix, Cursa Pedestre Sènior. Curses d'adults en diferents categories, on s'entregaran trofeus i premis en metàl·lic pels guanyadors, i els típics premis locals del gall, el conill i la ceba. Per amenitzar les curses, comptarem amb l'acompanyament de la Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre. Podran inscriure's en aquestes curses les persones a partir de 15 anys d'edat. Organitza: Comissió de Festes.

les 17 h al Passeig del Pont, Berenar del Cor. Des de la Regidoria d'Acció Social i Salut s'organitza aquesta trobada d'infants i adolescents on es  repartiran berenars nutritius i equilibrats, amb la intenció de crear hàbits saludables, i donant informació sobre com portar una bona alimentació infantil, sota el lema "Dóna qui Estima". Organitza: Regidoria d'Acció Social i Salut i Xarxa de Voluntariat.

A les 17 h, davant del Club Nàutic, Festa del Riu 2014. Clàssiques curses de muletes en diferents categories masculines i femenines. Tot això, amb la companyia de la Banda de l'Escola de Música i els Gegants Sirgadors de Móra d'Ebre. Aquest any, s'anima el públic a posar-se al coll el mocador de  sirgador per la Festa del Riu. Grans i petits que ja tinguin el mocador, que no s'oblidin de portar-lo amb camisa o camiseta blanca. I qui encara no el tingui,  el podrà adquirir a la Plaça de Baix abans de començar la Festa del Riu. Al iniciar la Festa del Riu, VI Concurs de Sirgadors de l'Ebre, on els participants competiran entre ells sirgant riu amunt una muleta carregada amb més d'una tona de pes. Els sirgadors concursants tornaran a portar la vestimenta típica de l'època, a més també es farà sonar el toc del corn marí, instrument utilitzat per comunicar-se quan antigament es navegava pel riu amb llaguts.  Organitza: Club Nàutic, Centre d'Estudis Ribera d'Ebre i Regidoria de Festes.

A les 17 h, a la Plaça de Toros, Berenar Electrònic, amb la millor música  del moment. Organitza: La Plaça de Toros.

A les 17.30 h, a la Residència Natzaret, Actuació del Club Twirling, Majorets i Banda de trompetes i tambors de Móra la Nova. Les Majorets de Móra la Nova, amb la banda de trompetes i tambors, tornen un any més a la  Residència Natzaret per tal de fer una actuació d'exhibició que agradarà tant a petits com a grans. Organitza: Residència Natzaret.

A les 18 h, al Passeig del Pont, Inflables per a la mainada. Per Festa Major no podien faltar els castells inflables, unes atraccions que tant agraden als més  petits de la casa. Durant tota la tarda, els nens i nenes que vulguin podran pujar, de forma gratuïta, a l'nflable que més els agradi dels tres que hi haurà  per triar. Organitza: Comissió de Festes.

A les 18 h, al Xiringuito del Passeig del Pont, Degustació de vins, tapes i viandes cuites a la brasa al foc de llenya. Organitza: Xiringuito.

A les 19.45 h, a la Residència Natzaret, Sortida de vespre a la Pista Poliesportiva per gaudir del Concert que oferirà l'Orquestra Nuevo Talismán.  Els residents i usuaris de la Residència es desplaçaran fins al Poliesportiu per tal de ser espectadors del Concert de Tarda de la Festa Major. Organitza: Residència Natzaret.

A les 20 h, a la Pista Poliesportiva, Concert de Festa Major a càrrec de  l'Orquestra Nuevo Talismán. La Nuevo Talismán Orquesta Show oferirà un concert de tarda on mostrarà el seu nivell artístic i musical a l'exigent públic assistent. L'entrada al concert de tarda és gratuïta. Organitza: Comissió de Festes.

A les 20 h, al Passeig del Pont, Ballada de Festa Major. El Club de Ball Esportiu Linedance & Country Western Dance farà la presentació dels equips del Club guanyadors del tercer trofeu Terres de l'Ebre, amb exhibició, tallers d'iniciació i marató de balls. Organitza: Associació Club de Ball Esportiu LD & CWD Terres de l'Ebre.

A les 20 h, a l'Església Parroquial, Missa Vespertina. Organitza: Parròquia de Sant Joan Baptista.

A les 20.30 h, a les pistes de Pàdel, Final Torneig de Pàdel de Festa Major.  El Club de Tennis Móra d'Ebre organitza el Primer Torneig de Pàdel de Festa Major. Organitza: Club Tennis Móra d'Ebre.

A les 22.30 h, a la Pista Poliesportiva, XXXVII Nit de Pubilles i Hereus 2014.  Presentació de la Quinta del 96. Amenitzarà el ball l'Orquestra Nuevo  Talismán. La Quinta del 96 arriba a la majoria d'edat i la Pista Poliesportiva es posa les seves millors gales per celebrar la Nit de Pubilles i Hereus 2014. A les  12 de la mitjanit, es farà la presentació de cadascun dels Quintos i Quintes, que aniran pujant a l'escenari per recollir les bandes, els diplomes i les roses corresponents. La Nuevo Talismán Orquesta Show actuarà amb dos estils diferenciats. A la primera part tocaran música de ball típica de Festa Major, tal com vals, pasdobles, txa-txa-txa o salsa. Durant la segona part interpretaran les versions de les cançons més actuals, per a què el jovent també gaudeixi d'aquesta nit tan especial. Als assistents es recomana de portar només cava i  pastes, ja que podran consumir tot tipus de begudes al bar. El preu de l'entrada és de 10 €.  Organitza: Comissió de Festes.

A les 23.30 h, al local de la Societat Obrera Concert de Rock. Durant la nit de dissabte de festes, la SocietatObrera organitza un concert de rock, per a tots els amants d'aquest estil musical. Organitza: Societat Obrera.

A les 24 h, als Quatre Cantons i al carrer Antoni Asens, Concert del Trio Zapping i DJ's al carrer. Als quatre cantons, i al llarg dels carrers Bonaire i  Doctor Peris, podreu gaudir del concert del Trio Zapping, que tocaran versions de les cançons més ballades durant els anys 80 i 90. En acabar el concert, el DJ Dídac Tomàs de Ràdio Flaixbac ens oferirà la millor sessió en directe. I al carrer Antoni Asens, els DJ Pau Brull, Ivan Verdi (Pacha iPachito) i Gerard Llarch (La Plaça de Toros) punxaran tots els èxits de la música actual fins a altes hores de la matinada. Organitza: Comissió de Festes.

A la 1 h, a The Factory, Festa Remember.  El dissabte hi haurà una festa  remember en tota regla, amb música remember per a tots els gustos, de la mà de DJ Syphone. Organitza: The Factory.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014