divendres, 20 de juny de 2014

Un SomRIUre de Clicks 2014, els clicks de Playmobil a Móra d’Ebre

Els propers 28 i 29 de juny a Móra d'Ebre es celebra la sisena edició d'Un SomRIUre de Clicks, una exposició de clicks de Playmobil amb diversitat de diorames, a data d'avui 12 diferents confirmats.

Organitzada per l'Associació Somosclicks i l'Associació Juvenil Baronia d'Entença. Els assistents poden trobar una varietat de maquetes en les que es recreen petits móns en miniatura: ciutats modernes, víkings, vaquers, festes popular... són alguns dels temes que s'exposen en aquesta edició.

Com novetat aquest any es celebra la primera edició de concurs de customs "Julio Antonio", on els participants podran presentar figures modificades per representar els seus personatges preferits.

Durant el transcurs de la fira, Un SomRIUre de clicks organitza una sèrie d'activitats dirigides al públic infantil. Aquest any ampliem els tradicionals concursos de muntatge de diorames i busca click, amb jocs de taula i participació inspirats en Playmobil.

Somosclicks és una associació sense ànim de lucre, integrada per aficionats al
col·leccionisme de clicks i que es dedica a ensenyar les seves col·leccions de Playmobil i Famobil, muntant fires i exposicions per tot el territori català. Entre d'altres, Somosclicks organitza fires entre altres indrets a Montblanc (Clickània), Tàrrega, Sabadell, Barcelona.

Associació juvenil de jocs d'estratègia de la Ribera d'Ebre "Baronia d'Entença" .
És una associació juvenil, sense ànim de lucre, integrada per joves i que es edica a organitzar diferents activitats dirigides al jovent. Entre d'altres, la "Baronia d'Entença" organitza les Jornades de Jocs d' Estratègia de la Ribera d'Ebre, classificatoris per campionats d'Espanya de jocs com Carcassonne, Catan, la Lliga de Magic de les Terres de l'Ebre, etc.

 
 Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014