diumenge, 8 de juny de 2014

Móra d'Ebre celebra la 26a Fira del Caçador, Cazafir 2014

Móra d'Ebre ha celebrat aquest cap de setmana del 7 i 8 de juny la 26a Fira del Caçador, Cazafir 2014. Es tracta del segon certamen més veterà de Catalunya de la seua especialitat, després del de Taradell (Osona).

La mostra cinegètica aplega parades d'exposició i venda de material per al caçador, animals de repoblació de vedats, gossos, productes d'artesania i agroalimentaris. El recinte firal acull diversos estands i activitats vinculats amb el sector, com ara exhibicions de gossos de caça, una mostra de cuina de productes de la caça, exhibicions de tir, de vehicles tot terreny, etc.

La fira d'enguany ha traslladat la seua data de celebració al primer cap de setmana de juny, en comptes de la data tradicional de celebració del segon cap de setmana de setembre. L'organització ha justificat aquest canvi en el fet que la data actual és més idònia per al sector, ja que al setembre la temporada de caça ja s'ha iniciat.

El delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarés, ha sigut l'autoritat que ha presidit els actes inaugurals del certamen aquest diumenge al matí.

Cap comentari:

Publica un comentari

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014