diumenge, 29 de juny de 2014

Móra Actua aplega 230 persones en un sopar benèfic per al Jeroni de Moragas

Móra d'Ebre va celebrar el dissabte 28 de juny la tercera edició  de Móra Actua, un sopar benèfic els ingressos del qual es van destinar en aquesta ocasió a l'Associació Jeroni de Moragas, dedicada a l'atenció de persones amb disminució psíquica.

L'acte va tindre lloc a la plaça de davant de la Llar del Jubilat de Móra d'Ebre i va comptar amb la presència de 230 comensals. Móra Actua va obtindre la col·laboració de 130 comerços, entitats i empreses per tal de fornir els premis del sorteig que es va efectuar després del sopar.

L'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Piñol, present a l'acte, va expressar la seua satisfacció per la iniciativa i pel fet que Móra d'Ebre és un poble solidari. També va tindre paraules d'encoratjament per a l'associació Jeroni de Moragas i per als seus voluntaris, per la gran tasca que efectuen en pro de les persones amb disminució. Piñol es va referir finalment  a l'orgull que sentia de la gent del seu poble en moments com aquest.

En total es van recaptar 1.800 euros entre el sopar, el sorteig i la recaptació de la fila zero a benefici de l'entitat Jeroni de Moragas.

Cap comentari:

Publica un comentari

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014