diumenge, 15 de juny de 2014

La Penya Blaugrana de Móra d'Ebre celebra el 25è aniversari inaugurant una seu social


Móra d'Ebre va acollir el dia 14 de juny els actes del 25è aniversari de la Penya Blaugrana de la vila, amb la inauguració de la seua seu social a la primera planta de la Llar dels Jubilats i la celebració de la 2a Trobada de Penyes de la Ribera d'Ebre, el Priorat i la Terra Alta.

Els actes es van iniciar a les 17.00 h al teatre de La Llanterna, amb una xerrada de periodistes esportius, amb la presència de Quique Guasch, José Luiz Carazo i Demetrio González. En acabar es va efectuar una cercavila de les penyes participants, provinents de les Terres de l'Ebre, el Camp de Tarragona i de Vinaròs i Benicarló fins a la seu social de la penya. Un cop al local, l'alcalde de la població, Joan Piñol, exfutbolista del FC Barcelona Robert i el president de la PB de Móra d'Ebre, Anton Ribera, van tallar la

A les 20.00 h, a l'Ajuntament de Móra d'Ebre les autoritats van rebre Jordi Cardoner, vicepresident del FC Barcelona, quin va ser objecte d'una recepció a la Casa de la Vila i va firmar al llibre d'Honor de l'Ajuntament.  Joan Piñol i Jordi Cardener es van fer un intercanvi d'obsequis.

Els actes es van acabar amb un sopar i una festa a la pista del poliesportiu municipal, amb l'actuació del Cor l'Aubadera i de DJ.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014