dijous, 5 de juny de 2014

II Campus de música i ball populars de les Terres de l’Ebre, Matarranya i Nord Valencià. Móra d’Ebre (Ribera d’Ebre) Del 16 al 20 de juliol de 2014

Al mes de juliol d'enguany tindrà lloc la segona convocatòria del Campus de Música i Ball populars de les Terres de l'Ebre, Matarranya i Nord Valencià que, amb un nom ampliat i més acord amb la realitat geogràfica dels continguts, promou l'associació cultural "Riu en So" i la plataforma cultural "Espai de So" de Tortosa.

 

 

En aquesta segona edició el  Campus, seguint la línia del primer any, vol deixar ben patent que l'objectiu de tota la seua oferta d'activitats es basa en la difusió del patrimoni etnomusical d'un territori format per les comarques de l'Ebre, el Matarranya  i el Baix Maestrat i els Ports al País Valencià, un marc referencial geogràfic que comparteix llaços culturals i humans ben visibles.

 

Altrament, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya reconeix els alumnes amb un certificat de 30 hores. L'any que ve es treballarà perquè Educació del Govern d'Aragó reconega també el Campus com a activitat de formació entre el professorat.

 

Així mateix tota la informació i procés de matrícula del Campus la podeu trobar en http://www.moradebre.cat/ i en la  pàgina de facebook https://www.facebook.com/Campusebre?fref=ts, i en concret en https://www.facebook.com/media/set/?set=a.881341568546549.1073741834.647202818627093&type=1 des d'on podeu fer un enllaç directe en el vostre perfil de facebook.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014