dissabte, 14 de juny de 2014

El president de la Diputació inaugura les obres de condicionament de l'avinguda Pius XII de Móra d'EbreEl president de la Diputació, Josep Poblet, acompanyat per l'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Piñol, ha inaugurat avui les obres de condicionament de l'avinguda Pius XII de Móra d'Ebre (travessera de la carretera T-324).

Els treballs han dignificat l'entrada a la població des de la variant de la carretera N-340 i des de la T-324, que uneix Móra d'Ebre amb Benissanet i Miravet. Es tracta d'un tram de carrer urbà de 808 metres de longitud, que va rebre una inversió de 517.000 euros per part de la Diputació (titular de la T-324) entre el març i l'octubre de 2013.

Les obres han suposat la continuïtat d'urbanització en el tram on s'ha actuat, amb la construcció uniforme de voreres, el nou drenatge i l'enjardinament de la travessera fins a l'avinguda de les Comarques Catalanes. L'alcalde, Joan Piñol, ha destacat que el més important de l'obra "no és la part que es veu, sinó el que hi ha sota", ja que s'han fet uns desguassos soterrats d'aigües pluvials que eviten les inundacions de la calçada.

Josep Poblet ha manifestat sentir-se "content" pel resultat de l'actuació i ha apuntat que la Diputació és especialment sensible a les reividicacions i a la satisfacció de les necessitats dels municipis per la mateixa naturalesa de la institució provincial, formada per alcaldes i regidors dels ajuntaments.

El president Poblat ha apuntat que en aquesta obra la Diputació "ha fet d'Ajuntament", ja que ha tingut en compte totes i cadascuna de les observacions que li han fet arribar l'Ajuntament i els veïns. A tall d'exemple ha esmentat el fet del disseny i construcció d'unes voreres que permeten als veïns "anar a comprar amb el carret fins al Mercadona" amb comoditat, ja que al final de l'avinguda es troba ubicat el principal supermercat que hi ha a la vila.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014