divendres, 30 de maig de 2014

Móra d’Ebre acull avui la cloenda de les Aules de la Gent Gran del Campus Terres de l’Ebre de la URV


Uns 140 alumnes van participar el dia 29 de maig a l'acte de cloenda de les Aules d'Extensió Universitària de la Gent Gran del Campus Terres de l'Ebre de la URV que enguany a la població de Móra d'Ebre. Els alumnes pertanyen a les sis aules que hi ha a les Terres de l'Ebre: Tortosa, Amposta, Deltebre, Flix, La Sénia i Móra d'Ebre. Enguany l'acte el van organitzar l'Ajuntament morenc i la URV, al Casal del Jubilat, i hi van assistir representats del Campus ebrenc, entre els quals el seu director Azael Fabregat i la coordinadora de les Aules de la Gent Gran de la URV, Isabel Miró, així com representants de les diferents poblacions on s'imparteixen aquestes aules.

Els assistents van participar en la visita guiada a la població per conèixer bona part dels seus atractius més destacats com ara el castell, el pont de les arcades i el centre històric. Seguidament i per finalitzar la trobada, van participar en un dinar de germanor al Casal del Jubilat morenc.

Les Aules d'Extensió Universitària de la Gent Gran són un projecte social engegat per les principals universitats catalanes que busca donar una sortida a les inquietuds culturals de la tercera edat. La URV, dins la seua política de participació cívica, és conscient de la importància de la seua relació amb l'entorn social i per això hi participa de ple. A més, vol ajudar a donar una alternativa al temps de lleure a la gent gran, propiciant que estiguin al dia de nous coneixements en àmbits molt diversos i sobre els quals manifesten interès.

Les classes de totes les Aules es van iniciar el passat mes d'octubre i finalitzaran demà amb la darrera conferència, Volcans i terratrèmols de Catalunya a càrrec del geòleg i professor Àlvaro Arasa, que s'impartirà a Tortosa.

Cap comentari:

Publica un comentari

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014