divendres, 30 de maig de 2014

L’espectacle Esperit de Vinyoli dóna el tret de sortida a la setena edició de Litterarum i l’onzena Fira del Llibre Ebrenc

L'espectacle Esperit de Vinyoli d'Aparaulades (Sílvia Bel Fransi i Sílvia Comes) donarà el tret de sortida demà divendres 30 de maig a la setena edició de Litterarum, la fira d'espectacles literaris de Móra d'Ebre. Durant tres dies, divendres, dissabte i diumenge, la capital de la Ribera d'Ebre es convertirà un any més en l'epicentre de les lletres catalanes i reunirà en un mateix espai programadors, artistes, escriptors i editorials. En total, es podran veure vint espectacles de quinze companyies diferents i es preveu que s'hi inscriguin un centenar de programadors. Enguany Litterarum i la Fira del Llibre Ebrenc estan marcats per la celebració de l'Any Vinyoli, el Tricentenari i la mort de l'escriptor Gerard Vergés, al qual se li farà un homenatge dissabte a la tarda.

La Fira del Llibre Ebrenc estarà oberta divendres i dissabte a la tarda, i diumenge al matí. S'hi podran trobar més d'un miler de títols d'autors ebrencs o de temàtica ebrenca i comptarà amb una ludoteca amb activitats per a xiquets i xiquetes de 0 a 12 anys. La directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs, serà l'encarregada d'inaugurar oficialment la fira a dos quarts de nou del vespre, demà a la tarda.

Cap comentari:

Publica un comentari

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014