dijous, 22 de maig de 2014

El 27 de maig començaran les obres de reforma de l'Escola Lluís Viñas de Móra d'Ebre


L'Ajuntament de Móra d'Ebre ha celebrat avui, 22 de maig, una sessió plenària extraordinària en què l'alcalde, Joan Piñol, ha donat a conèixer que el dia 27 de maig començaran les obres de reforma de l'Escola Lluís Viñas de Móra d'Ebre.

Es tracta d'un projecte llargament reivindicat per la comunitat educativa local i per l'Ajuntament, que compta amb un finançament de gairebé 700.000 euros en la seua primera fase, aportats pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat. Les obres consistiran en la construcció d'un edifici nou a la zona d'entrada de l'escola, on s'encabiran els serveis administratius i auxiliars del centre educatiu.

Posteriorment, en una data sense determinar, s'escometrà la segona fase de les obres, que consistirà a millorar les instal·lacions, els serveis i els tancaments de l'antic edifici de l'escola, on s'encabeixen la majoria de les aules.

En el conjunt de les dos fases del projecte la inversió s'aproximarà a 1,9 milions d'euros, segons fonts municipals.

Altrament, entre d'altres qüestions, la sessió plenària ha aprovat una modificació urbanística que afecta el polígon industrial de La Verdeguera i la modificació del Pla econòmic i financer de l'Ajuntament 2013-2014, per donar cabuda a una subvenció de 91.167 euros que ha atorgat la Diputació per a la millora de les voreres i el paviment dels carrers del nucli urbà.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014