dimarts, 27 de maig de 2014

Comencen les obres de reforma de l'Escola Lluís Viñas de Móra d'Ebre

Avui, dia 27 de maig, han començat les les obres de reforma de l'Escola Lluís Viñas de Móra d'Ebre, després que s'hagi firmat l'acta de comprovació del replanteig per part de totes les parts implicades en el projecte: el Departament d'Ensenyament de la Generalitat, l'Ajuntament de Móra d'Ebre, Infraestructures.cat i l'empresa adjudicatària, Servidel, SAU.

Es tracta d'un projecte llargament reivindicat per la comunitat educativa local i per l'Ajuntament, que compta amb un finançament de gairebé 700.000 euros en la seua primera fase, aportats pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat.

Les obres consistiran en la construcció d'un edifici nou a la zona d'entrada de l'escola, on s'encabiran els serveis administratius i auxiliars del centre educatiu. El termini d'execució de l'obra és de set mesos, des d'ara fins al 27 de desembre d'enguany.

És previst que més endavant, en una data sense determinar, hi hagi una segona fase de les obres, que consistirà a millorar les instal·lacions, els serveis i els tancaments de l'antic edifici de l'escola, on s'encabeixen la majoria de les aules.

En el conjunt de les dos fases del projecte la inversió s'aproximarà a 1,9 milions d'euros, segons fonts municipals.

Cap comentari:

Publica un comentari

La Banda de l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre interpreta 'El cant del Barça'

Via Crucis, baixada del Sant Crist per les escales del Castell de Móra d'Ebre 2014